Acum citesti
Interviu cu și despre noua echipă Sport Competition

În 2017, o nouă echipă a apărut pe scena ciclismului din România, este vorba de Sport Competition din Arad. Freerider.ro i-a contactat ca să aflăm împreună cine sunt, cum s-au înființat și ce planuri au pentru viitor!

1. Când ați înființat echipa? Cum v-a venit ideea?

Ideea de a inființa această echipă îi aparține lui Vlad Păcurar (18 ani) pentru că a pedala de unul singur pe dealuri şi munţi e frumos, dar când ai o echipă alături care să te motiveze şi să te susţină, e minunat.

Ideea înfiinţări unei echipe a pornit pe la începutul anului, iar în primăvară deja erau puse bazele acesteia. „În această primăvară am pus bazele e­­chipei Sport Competition. În echipa mea am ales să îmi fie alături 3 ciclişti lângă care am crescut pe bicicletă şi care vreau să mă ajute în creşterea performanţelor şi de acum înainte. Momentan suntem la început dar, în cea mai scurtă perioadă, datorită rezultatelor pe care le-am avut şi o să le avem, sper să ajungem cât mai sus”, spune Vlad Păcurar despre echipa sa „Sport Competition”.

”O echipă pentru care s-au creat dotările necesare şi care nu mai are altceva de făcut decât să se antreneze, să participe la competiţii şi să aducă medalii pentru ea şi pentru Arad.”(sursa – www.aradon.ro)

2.Cati membri are echipa acum? Aveti deja ceva rezultate deosebite sau urmeaza sa le obtineti sezonul acesta?

Acum, că se apropie sezonul competițional, echipa are 6 sportivi printre care Raluca si Marius care s-au alaturat in aceasta iarna.

În sezonul 2017 am obținut rezultate destul de importante cum ar fi:

Vlad Păcurar:

  • Locul 1 Duna Maraton Budapesta 2017
  • Locul 3 Campionatul Național Mountainbike XCO 2017
  • Locul 2 Cupa Națională XCO 2017
  • Locul 2 general Triada Mountainbike 2017
  • Locul 2 Herneacova XCO 2017
  • Locul 11 XCO Kočevje UCI C2 2017

Raluca Adriana (alergatoare):

  • Locul 1 Spartan Race Slovakia
  • Locul 1 Hercules Running Marathon
  • Locul 3 open Creasta Cocoșului Trail Race
  • Locul 1 Șiria Vertical Loop 2h

Călin Văduva:

  • Locul 6 Campionatul Național XCO – amatori
  • Locul 1 Căsoaia Maraton
  • Locul 3 Herneacova XCO
  • Locul 2 Cupa Pădurea Verde

Teofil Cociuba:

  • Locul 2 Teleferic Challenge Poiana Brasov
  • Locul 3 Cheile Nerei Maraton
  • Locul 1 Moneasa Maraton

Bărbat Coriolan Emanuel:

  • Organizator etapa Cupa Națională Ciclocross Arad
  • Locul 3 Duatlonul Aradului

3. Care sunt planurile de viitor? Primiți noi colegi? Daca da, cum pot să vă găsească?

Chiar daca ideea infiintari a venit la inceputul anului 2017 iar in primavara deja au fost puse bazele, dezvoltarea noastră pe parcursul sezonului competițional a fost foarte rapidă. Sponsorii și partenerii sunt cei care ne susțin de fiecare dată, avem si un Van alături de care mergem la antrenamente și competiții astfel că în sezonul competițional 2018 dezvoltarea noastră va fii sigur una frumoasă.

Pe lângă echipa propriuzisă care este compusă din cei 6 sportivi veți putea remarca echipamentul nostru imbrăcat și de alți prieteni cicliști care ne susțin echipa și alături de care ne antrenăm.

4. La ce competiții v-ați planificat să participați în 2018? MTB, șosea, ambele? Doar în țară sau aveți planuri și în afară?

La începutul lunii aprilie mergem împreună la Premantura XCO & XCM, concurs de profesioniști și amatori care are loc în Croația.

Anul acesta vom participa la multe curse internaționale dar și naționale acolo unde datorită pregătirii pe care o facem în această iarnă sperăm să avem rezultate deosebite fiecare dintre noi.

Vlad Păcurar, cel care a înființat echipa Sport Competition, este ciclistul care în anul 2017 a participat la foarte multe curse internaționale, chiar la mai multe decat cele naționale.

Noi concurăm la curse de mountainbike XCO sau maraton dar dacă există curse de șosea în apropierea noastră, participăm și la acestea din simpla plăcere și pentru a dobândi un antrenament excelent.

5. Participați doar la competiții de ciclism sau aveți colegi care practică și alte sporturi?

La nivel competițional o avem pe Raluca, este specializată în alergarea montană, unde obține rezultate deosebite de fiecare dată, în rest suntem cicliști cu toții.

6. Aveți sponsori sau firme care vă susțin?

Ca sponsori îi avem alături pe cei de la I-EDOORS SRL dar și Salon Wonderful Wellness & Beauty.

Partenerii care ne sunt alături cu partea grafică sunt cei de la Lexus Publicitate, tot ei au pregătit și grafica pentru Van-ul echipei Sport Competition.

Ca suplimente, Sponser.ro ne oferă posibilitatea de a achiziționa produsele într-o altă variantă de preț.

Pentru antrenamentele de iarna care trebuie sa fie facute într-o sală specializată, Endorphin Gym i-a oferit în această iarnă lui Vlad Păcurar locul perfect unde să se antrenze.

Noi le urăm succes la toate competițiile și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu ei la cât mai multe evenimente!

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 4 =