Acum citesti
Inchiriere biciclete electrice în 2020: Haibike HardNine 3.0

Așa cum probabil cunoașteți deja, FreeRider vă pune la dispoziție an de an, serviciul de inchiriere biciclete electrice în zona Câmpulung Muscel. Printr-un parteneriat cu producătorul Haibike, reușim să oferim nu doar prețuri promoționale pentru închirieri, însă an de an avem cele mai noi modele de biciclete electrice.

Anul acesta, serviciul de inchiriere biciclete electrice îți oferă ocazia să încerci noile Haibike-uri HardNine 3.0, care vor fi disponibile în mai multe dimensiuni: S, M și L. Toate sunt echipate cu roți de 29 de inch, cu excepția cele mai mici, S-ul, aceasta având roți de 27.5 inch. Altfel, am optat pentru aceste biciclete deoarece sunt echipate cu frâne hidraulice Shimano, cu discuri mari, acumulator cu o capacitate superioară, de 500Wh, o transmisie cu 1 foaie și 11 pinioane de la Sram, modelul NX dar și cu o furcă cu cartuș de aer Suntour XCR. Aceasta din urmă va oferi mai mult confort pe zonele denivelate.

Finisajele noilor biciclete sunt la cote înalte, așa cum ne-au obișnuit deja cei de la Haibike, iar la nivel de confort, se află de asemenea în top. Haibike preferă să construiască biciclete electrice axate mai mult pe confort decât pe sportivitate, iar asta le face ideale în special pentru cei care n-au prea multă experiență pe munte, deoarece geometria este foarte relaxată și orientată mai degrabă către stabilitatea pe traseu.

Prețul pentru închirierea bicicletelor este de 200 de lei/zi* (*maxim 12 ore) și sunt mereu pregătite pentru ture montane, ture pe care vi le putem recomanda cu drag sau ture organizate în care puteți lua parte împreună cu un ghid acreditat de Ministerul Turismului.

Pentru orice alte detalii legate de biciclete electrice sau de turele cu cazare, vă invităm să accesați pagina noastră dedicată sau să ne apelați direct la 0722 530 182 – persoană de contact, Dragoș Mitroi.

Importator Haibike în România: KeroBike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 8 =