Acum citesti
DirtPark în Pădurea Andronache


Cauți un loc de weekend unde să poți parcurge un traseu de DirtJump bun? Nimic mai simplu! Imediat lângă București, în Pădurea Andronache există un astfel de loc. Și este construit cu pasiune, așadar te poți aștepta la ce-i mai bun.


Se ajunge foarte simplu, prin Colentina. De la Bucur Obor trebuie să mergi drept înainte pe Șoseaua Colentina până la intersecția cu Șoseaua Fundeni. Acolo, trebuie să alegi ruta din stânga, pe Șoseaua Andronache. Imediat după linia de tren, în stânga, poți intra în pădure unde poate fi găsit DirtPark-ul. În pădure vei avea câțiva zeci de metri de parcurs până la DirtPark.



După care poate începe distracția. Am fost acolo pentru un test și i-am întâlnit pe cei care au pus la punct traseul. Sunt câțiva băieți cu adevărat pasionați de ceea ce fac iar toată munca lor se reflectă în jump-urile construite din pământ, pe care poți exersa în liniște toată ziua.


Mai jos ți-am pus la dispoziție un film în care poți vedea traseul din mai multe perspective. Vizionare și distracție plăcută!



Vezi Comentarii (6)
  • Dirtpark? Care „dirtpark? Ati innebunit? De cand fac niste duble mici si ametite un „dirtpark??? Acolo nu e nici macar o linie decenta de 3. Dar na, a scris friptrider si despre „dirtpark” – check! :))

    Jalnic, absolut jalnic!
    Mx

  • maxi lasa-ne cu teoriile tale de mare rider ! jalnic de ce ? e un dirtpark pe care l-am facut noi in timpul nostru liber fara ajutorul nimanui ! l-am facut ptr noi ! nu pentru voi ! ati venit acolo si v-ati dat de nenumarate ori si n-ati ajutat la nimic oricum ! de unde pana unde v-ati trezit sa comentati aiurea ?

  • Salut, sustin dezvoltarea padurii Andronache in parc amenajat pentru diferite activitai. Sustin ideea unei paduri mai curate si activitati sportive pentru cetateii din voluntari. VoluntariTV, Party Media STUDIO sustine DirtPark în Pădurea Andronache. Poate reusim sa atragem atentia autoritatilor pentru amenajarea locului. revin George

  • Salut Petcu George , aceasta stire este de acum 2 ani , ne poti cauta pe facebook Dirt Andronache , vei vedea cum sa dezvoltat locul, poate ne poti ajuta cu promovarea locului. Iulian

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =