Acum citesti
Cursiere la prețuri ce nu trebuie ratate – la Freerider Top Deals!

Cursierele sunt bicicletele cele mai apropiate de pedalatul pur. Minimaliste, proiectate cu un singur scop – eficiența, ele au scopul ca fiecare watt de putere pe care îl aplici în pedală să se regăsească, cu pierderi minime, în accelerarea bicicletei. Majoritatea celor ce au încercat o cursieră pe un drum cu asfalt bun au rămas fermecați.

Freerider Top Deals îți dă acum posibilitatea să ai o cursieră performantă, modernă, la un preț de nerefuzat! Iată aici câteva sugestii din ofertă:

Corratec Corones Elite – echipare Ultegra la un preț incredibil

Cea mai interesantă ofertă este de departe Corratec Corones Elite. La un preț ce e mai mic decât unele modele oferite cu grupul popular de componente Shimano 105, Corones Elite oferă componentele superioare Ultegra. Acestea oferă o funcționare de cel mai înalt nivel și au un aspect estetic ireproșabil! Angrenajul Rotor 2D este rigid și ușor, iar foile 52/36 împreună cu pinioanele 11-32 îți vor permite să mergi cu viteză maximă pe plat dar și să ataci munții pe cele mai dificile șosele.

Bicicleta vine cu un cadru din aluminiu de calitate excelentă, Corratec fiind un producător premium foarte vechi și apreciat pe piață. Furca este din carbon și oferă un confort excelent atunci când șoseaua nu e chiar perfectă.

La acest preț, bicicleta vine echipată cu setul de roți extrem de apreciat Mavic Aksium. Rezistente, ușoare și performante, aceste roți sunt poarta de intrare în lumea modelelor premium și au multe caracteristici preluate de la roțile de top ale binecunoscutului producător francez. Roțile sunt echipate cu anvelopele Continental Grand Prix, model cu un raport calitate preț unic, ce folosește materialul Black Chilli Compound, prezent pe cele mai scumpe și exclusiviste anvelope ale producătorului premium german.

Cu o greutate de doar 8 kg, Corratec Corones Elite ar putea fi prima ta cursieră performantă! Nu uita, o găsești la Freerider Top Deals!

Corratec Dolomiti Expert – funcționalitate de top la preț de bază

Shimano Tiagra, cu o configurație de 2×10 pinioane, oferă funcționalitate și performanță aproape la fel ca grupurile de top, cu un preț mult mai accesibil! Dolomiti Expert vine cu un cadru de calitate excelentă din aluminiu, furcă din carbon și cu aceste componente Shimano Tiagra ce nu au cum să dezamăgească.

Angrenajul compact 54/32 și pinioanele 11-32 dau acces tuturor pe munte, roțile cu jante de calitate Mach1 sunt rezistente și performante iar componentele marca proprie Corratec – ZZYZX – completează echiparea pentru a garanta că, dacă vei alege această bicicletă, vei avea parte mereu de senzații și viteză rezervate doar cursierelor de vârf! O poți avea chiar acum, la un preț special la Freerider Top Deals.

Merida Silex 300 – un gravel bike accesibil

Merida Silex este un gravel bike ce a impresionat pe toți ce l-au testat. Adică e o cursieră care e gata să atace și potecile off-road ce nu au obstacole foarte dificile. Distracția e maximă! Iar modelul 300 oferă un pachet de bază suficient pentru a simți senzațiile care au făcut din gravel cel mai popular stil de ciclism din ultimii ani!

Transmisia 1x te va impresiona prin simplitatea de folosire și utilizarea intuitivă. Vei vedea cât de benefică e renunțarea la schimbătorul din față și pe șosea! Cu o foaie de 44 de dinți și 11 pinioane 11-42, Silex 300 urcă oriunde o face și o cursieră normală! Componentele sunt din grupul SRAM Apex1, produse de americanii ce au inventat transmisia modernă 1x.

Frânele pe disc sunt nelipsite de pe un gravel bike serios! Silex 300 oferă, în ciuda prețului foarte mic, un set de frâne foarte apreciate: modelul Tektro Spyre cu acționare mecanică! Simplu și ieftin de întreținut, nicio pantă nu te va speria!

Bicicleta rulează pe roți de calitate excelentă marca proprie Merida, echipate cu anvelope ușor cramponate Maxxis Razzo de 35 mm, perfecte pe orice suprafață. Restul componentelor sunt tot produse și selectate de Merida.

Descoperă chiar acum gravel bike-ul fără a investi prea mult, cu o Merida Silex 300 la preț promoțional de nerefuzat la Freerider Top Deals!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + one =