Acum citesti
Cine este Astro (Taiwan)?

Pe scurt, Astro este un producător de cadre din Taiwan, care a reușit să câștige o clientelă considerabilă. Și-a început activitatea în 1991 iar în 1995 deja producea primele cadre pentru GT și Schwinn. În zilele noastre, sunt șanse mari ca bicicleta ta provenită din Germania sau Statele Unite ale Americii să fie construită în jurul unui cadru produs de Astro.


În anul 2003, Astro atinge o producție record de 500.000 de cadre în Vietnam și 40.000 în Taiwan. Evident, este vorba despre totalul cadrelor produse. La nici 2 ani după anunțarea acestor cifre, Astro reușește o nouă performanță: 600.000 de cadre produse în Vietnam. Din 2007, Astro inaugurează o fabrică pentru realizarea cadrelor din carbon.


În clipa de față, Astro, unul dintre cei mai mari furnizori pentru brandurile mari, deține pe lângă sediul central din Taiwan, o fabrică pentru cadrele din aluminiu, una pentru cadrele din carbon și una pentru vopsit cadre, toate în Vietnam. În regim de producție proprie, Astro oferă o gamă largă de cadre: pentru Downhill, Freeride, Enduro, Șosea, Munte și chiar cadre pentru 29ere.


Cel mai ușor cadru produs de Astro pentru 2012, este hardtail-ul ASCRE, cu o greutate de doar 950 de grame. Realizat bineînțeles, din carbon.


Poți afla informații adiționale despre Astro, pe site-ul lor însă informațiile nu au mai fost actualizate din 2007. Probabil, au fost foarte ocupați cu furnizarea de cadre către clienții mari.


Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 3 =