Acum citesti
Cadrele Da Bomb și Spank, acum la KeroBike

Începând cu acest an KeroBike și-a extins gama de piese și accesorii pentru biciclete, cu mărcile Da Bomb și Spank. De aceea, dorim ca în următoarele rânduri să faceți cunoștiință cu două cadre din gama Da Bomb. Pentru că se numără printre cele mai reușite, merită să arunci o privire asupra lor!

Cadru Da-Bomb Tsar Bomba


Este topul de gamă de la Da-Bomb , o adevărată bomba, așa cum o spune și denumirea.

Este o bestie, îl poți duce oriunde și nu are frică de nimic. Bestia este mare, rapidă și explozivă în condițiile cele mai dificle, iar când apari cu ea toată lumea  îi va simți prezența. Cadrul din aluminiu 7005 garantează o rigiditate cresucută iar amortizorul X-Fusion Vector RC împreună cu suspensia spate îți vor garanta faptul că este pregătit să înghită și cele mai mari șocuri de pe traseu.

Nu degeaba lungimea amortizorului este de 222 mm. Pentru a fixa perfect roata de spate, Da Bomb a dotat Tsar Bomba cu ax de 150 mm. Disponibil în mărimea de 16 inci, cadrul cântărește 5 kg cu tot cu amortizor.

Da Bomb Castle Bravo

Castle Bravo este cadrul de All mountain de la Da Bomb. Este construit pentru a fi rigid și ușor și pentru ca tu să poți aborda trasee de munte sau coborâri ocazionale. Dar nu aveți nici o teamă pentru că Castle Bravo vă va pune înapoi pe traseu ca să fiți gata pentru încă o tură, sau două , sau trei …

La fel ca fratele mai mare, Castle Bravo are un cadru din aluminiu 7005, rigid, care nu se lasă influențat de forțele laterale ce apar pe traseele virajate. Este dotat cu un amortizor X-Fusion 02-RL, iar lungimea acestuia este de 200 mm! Să tot parcurgi trasee de munte cu o asemenea suspensie!

Castle Bravo poate fi achiziționat în două înălțimi de cadru, de 16, respectiv 18 inci. Greutatea cu tot cu amortizor este de 3.4 kg.

În curând vei putea găsi pe site-ul Kero Bike produsele Da Bomb și Spank , ocazie cu care vei putea vizualiza site-ul nostru într-un nou look!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 − 1 =