Acum citesti
Bicicleta lui Jérôme Clémentz: Cannondale Jekyll

Jérôme Clémentz este câștigătorul Enduro World Series din 2013. A 6a și penultima etapă a noii serii de concursuri enduro s-a disputat la Val d’Isere, unde Jérôme și-a adjudecat a 3a victorie din campionat. De fapt, a existat o singură cursă în care nu a reușit să se claseze în top 3. Bicicleta sa, un full suspension Cannondale Jekyll cu cadru din carbon, a fost prezentată la standul producătorului american de la EuroBike, unde Jérôme a susținut și o sesiune de autografe.

Bicicleta sa este echipată cu o furcă Rock Shox Pike (160mm), pe care este înscris și numele său, asemenea ca și pe manetele frânelor Avid Xo Trail. Transmisia provine de la Sram, modelul XX, iar roțile și anvelope de nicăieri altundeva decât de la Mavic. Probabil cel mai bun set de roți construit vreodată pentru trasee extreme. O tijă de șa reglabilă pe înălțime, cu ajutorul unei comenzi aflate pe ghidon, Rock Shox Reverb, este de asemenea instalată pe bicicletă.

 

Vezi Comentarii (5)
  • @Bogdan: pare a fi XX1, dar dacă te uiți la fotografia cu ghidonul, are manetă și în partea stângă, Grip Shift-ul corespunzător foilor. Îmi pare rău că nu am făcut mai multe fotografii, nu am un alt unghi din care să analizez cu exactitate. Pare a fi o singură foaie, dar atunci la ce mai folosește Grip Shift-ul XX?

  • Ha! 🙂 Frumos marcat, mulțumiri pentru lămurire, acum m-am informat și eu. Trimite-ne te rog un e-mail cu adresa pe echipa @ freerider.ro. Pregătim un pachet mai consistent.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =