Acum citesti
Adidas vs Nike

Adidas vs Nike


Știai că și cei mai cunoscuți producători de echipament sportiv din lume au oferit cândva și un model de bicicletă? Este vorba de Adidas și de Nike, ambele companii oferind cele două modele într-o serie extrem de limitată.


Bicicleta celor de la Adidas a fost concepută de departamentul din Canada, împreuna cu producătorul Marioni, utilizând cadrul Pista Crono 2007, o furcă din carbon și vopsea originală Adidas. Bicicleta fixie a fost creată pentru pistă.



Cei de la Nike, au lansat împreună cu Wilson Brothers în 2008, tot o bicicletă fixie, denumită AF1 Bike. Aceasta era dotată cu un cadru din oțel și marca 25 de ani de existență a incălțămintei Air Force 1. De remarcat la această bicicletă sunt și spițele împletite. Mai multe detalii despre bicicleta Nike pot fi obținute pe wilsonbrothers.co.uk.



De atunci, nici unul dintre cei doi producători nu au mai lansat alte modele noi sau modele aniversare.


În momentul de față, Puma a rămas printre singurii producători de articole sportive care au in gama de produse și biciclete. Acestea sunt realizate în colaborare cu producătorul de biciclete Biomega.


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =