Acum citesti
Reghin prezintă gama de schiuri pentru sezonul 2018

Recent Reghin Romania a anunțat colecția de schiuri dedicată sezonului anului în curs. În oferta producătorului autohton găsim pentru început, 4 modele de schiuri, pentru adulți și copii, gândite să funcționeze bine atât on cât și off piste. Pentru finalul de sezon, Reghin anunță lansarea altor trei noi modele.

Foto Alexandru Sava. Sursa @schiurireghin

Reghin Pitic sunt schiurile dedicate celor mici aflați la început de pasiune. Cu o lungime de 80 cm, schiurile sunt ideale pentru copiii cu o înălțime de până la 100 cm. Schiul are o structură de tip CAP, talpă extrudată, canturi de oțel, miez din material compozit, fibră de sticlă, înveliș (top-sheet) antizgârieturi. Schiul este echipat cu legătură Tyrolia SLR 4,5, cu placă Lite Rail. Dimensiuni: lungime 80 cm; lățime 99/67/87 mm ; radius 4 m. Preț 490 lei.

Reghin Combi R este disponibil în patru variante de culori și patru lungimi: portocaliu 100 cm, galben 120 cm, alb 140 cm și albastru 164 cm. Combi R Portocaliu este dedicat copiilor începători și intermediari, iar Combi R Galben este pentru adolescenți începători și intermediari. Schiul este prietenos și ușor manevrabil, pentru a permite celor mici să învețe ușor să schieze. Schiul are o structură de tip CAP, talpă extrudată, canturi de oțel, miez din material compozit, fibră de sticlă, înveliș (top-sheet) antizgârieturi. Combi R Portocaliu și Combi R Galben sunt echipate cu legături Tyrolia SLR 4,5, cu placă Lite Rail. Dimensiuni: lungime 100 cm sau 120 cm, lățime 105/68/91 mm, radius 9 m. Preț 690 lei.

Combi R Alb este gândit pentru schioare de nivel începător și intermediar, iar Combi R Albastru este pentru schiori începători și intermediari. Și aceste schiuri sunt prietenoase și ușor de manevrat, potrivite atât pentru schiorii începători cât și pentru schiorii mai avansați, dar care vor să schieze de plăcere. Spre deosebire de modelele Galben și Portocaliu, construcția pentru Combi R Alb și Albastru este ușor diferită. Avem o structură de tip CAP, dar talpă de grafit HM, canturi de oțel, miez din compozit și lemn, fibră de sticlă biaxială și înveliș antizgârieturi. De asemenea, pentru Alb și Albastru, legăturile sunt Tyrolia PR 11, cu placă Power Rail. Dimensiuni: lungime 140 cm, lățime 121/75/105 mm, radius 9,5 m și lungime 164 cm, lățime 121/75/105 mm, radius 13,7 m. Preț 1.140 lei.

Reghin Topaz este un model polivalent pentru off-piste disponibil în trei variante de lungimi: 168 cm, 178 cm și 188 cm. La construcția schiului s-a ținut cont în primul rând de raportul greutate-performanță și în al doilea rând de ușurința în utilizare. Datorită greutății mici, Topaz este un schi ideal pentru ture lungi, fără a pierde nimic din plăcerea când cobori. Topaz răspunde ușor și rapid la comenzi, având o plajă largă de utilizare. De la culoare abrupte, la zăpadă afânată și firn de primăvară. Este un schi destul de lat și maleabil pentru a pluti elegant prin zăpadă afânată și destul de solid pentru rămâne în control pe zăpadă înghețată.

Schiul are un rocker progresiv în față, ideal pentru zăpadă afânată, camber clasic la mijloc, pentru stabilitate pe zăpadă tare și o coadă ușor ridicată, pentru a ușura inițierea virajului fără a lăsa schiul să fugă de sub schior. Vârful acestui schi are o rigiditate medie, coada o rigiditate medie spre tare, iar partea din mijloc (camberul) are o rigiditate ridicată. Topaz are o structură sandwich clasică, cu miez din lemn de Pawlonia, fibră de sticlă, benzi de cauciuc anti-vibrație și sidewall-uri ABS. Preț 1.890 lei.

Lungime (cm) Latime (mm) Radius (m) Greutate (kg)
168 130-100-120 17 1,4
178 19 1,5
188 21 1,6

 

Reghin Topazzz este cel mai lat și cel mai lung model din gama Schiuri Reghin, disponibil în două variante de lungime: 182 cm și 192 cm. Se simte la el acasă în zăpadă afânată mare și rupe în zăpadă tocată. Prin Topazzz, Reghin a dorit un cal de bătaie jucăuș, căruia îi plac spațiile largi și viteza, dar ține bine și la virajele scurte printre copaci. Se descurcă mai mult decât onorabil în crustă și deși nu e punctul lui forte, cu puțină atenție din partea schiorului, face față cu brio la zăpadă înghețată.

Topazzz poate fi folosit de la backcountry freestyle până la big mountain, fiind potrivit și pentru misiuni mai lungi, mulțumită greutății reduse. Topazzz este un schi polivalent pentru acei schiori care caută un schi lat, jucăuș și agil. Schiul are un rocker clasic în față (25%), ideal pentru zăpadă afânată, camber clasic la mijloc (65%), pentru stabilitate pe zăpadă tare și o coadă progressive rocker (10%), pentru a ușura inițierea virajului fără a lăsa schiul să fugă de sub schior. Vârful acestui schi are o rigiditate joasă spre medie, coada o rigiditate medie, iar partea din mijloc (camberul) are o rigiditate ridicată. Topazzz are o structură sandwich clasică, cu miez din lemn de Pawlonia, fibră de sticlă, benzi de cauciuc anti-vibrație și sidewall-uri ABS. Preț 1.990 lei.

Foto Bando Virginas. Sursa @schiurireghin
Lungime (cm) Latime (mm) Radius (m) Greutate (kg)
182 140-120-135 21 1,7
192 23 1,9

 

În plus față de aceste modele, Reghin urmează să lanseze încă trei: Național GS și SL, Rubin, Topazz și Onix. Topazz este un schi de big mountain cu 110 sub legătură, care completează linia modelelor pentru off piste, în timp ce Onix este modelul de freestyle.

sursa @schiurireghin

Reghin Rubin este un schi universal, care poate fi folosit de la schiori intermediari până la experți, oferind senzația un schi confortabil și plăcut, în cele mai diverse condiții de zăpadă. Este calul de bătaie perfect pentru pârtiile din România. Reghin Rubin sunt echipate cu legături Tyrolia PR11 MBS. Pe platforma Rubin, Reghin a construit și modelul dedicat Salvamont.

sursa Cornoiu Sabin

Structura noilor Rubin presupune o construcție de tip sidewall, miez din lemn de fag și plop, fibră de sticlă biaxială, topsheet structurat si talpă grafit UHM. Dimensiuni: lungime 168 cm, sidecut 123/73/105 mm, radius 13 m. Reghin Rubin va fi disponibil pe piață începând cu noiembrie-decembrie 2018. Prețul nu a fost anunțat.

Reghin National va fi disponibil în versiunile GS și SL. Este un schi cu o construcție identică cu cea a schiurilor de Cupă Mondială, dar cu geometrii puțin mai prietenoase, pentru schiorii avansați și experți care vor să experimenteze senzații asemănătoare cu cele întâlnite la Cupa Mondială. Sunt schiuri cărora le place viteza, nu iartă greșelile, dar oferă un control desăvârșit celor care știu să le stăpânească. National sunt echipate cu legături Tyrolia PRD 12.

Structură: construcție de tip sidewall, miez din lemn de fag și plop, fibră de sticlă biaxială, două plăci de titanal, topsheet structurat, talpă grafit UHM. Reghin National GS și SL vor fi disponibile pe piață începând cu noiembrie-decembrie 2018. Prețul nu a fost anunțat.

Lungime (cm) Latime (mm) Radius (m) Greutate (kg)
180 (GS) 116-71-101 19
165 (SL) 121-67-104 12

 

Începând din 2018 schiurile Reghin pot fi găsite la vânzare pe site-ul producătorului și în următoarele magazine:

  • Alba Sport Vision – Alba Iulie
  • On Ski & Bike Centre – Baia Mare
  • Flava Shop – Brasov
  • Funride – Bucuresti si Sinaia
  • Alpin Expe – Cluj-Napoca
  • Tudor City BicyCool – Targu Mures
  • Bike Top – Toplita
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 12 =