Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă…
După ce în ianuarie 2017 anunțam că Reghin revine în viața noastră cu schiurile Combi R, Topaz, Topazzz, Rubin și Național, la final de 2018 avem plăcuta supriză să vedem că marca românească face încă un pas în direcția sporturilor de iarnă și lansează trei modele de plăci pentru snowboard: Alimoș, Pintea și Jianu. Fiecare are un anume specific, însă înainte de a intra în detaliile specificațiilor, nu putem să nu remarcăm designul excelent, care efectiv aduce un omagiu tradiției și legendei românești. Grafica este executată de Cristian Darstar, iar colorist este Andrei Tăbăcaru.
Reghin Snowboards a ales anul centenar 2018, pentru lansarea plăcilor lor, care omagiază haiducii români și legendele lor: Toma Alimoș pentru Moldova, Pintea Viteazu pentru Transilvania și Iancu Jianu pentru Valahia. Dacă nu te dădeai pe placă până acum, iată un motiv solid să te apuci. Poate nu vei fi din start artist pe zapadă, dar cu siguranță „the cool factor” îl vei avea cu tine.
Reghin Alimoș este pentru Park. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Într-un mod cât se poate de original autorii ne spun caă personajul Toma Alimoș provine din „Moldova”, puterea sa specială este „măiestria”, iar terenul ideal pentru placă este „park”.
Reghin Pintea este pentru Freeride. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Pintea Viteazu este din „Transilvania”, abilitatea lui principală este „forța brută”, iar terenul ideal de dat este „freeride”.
Reghin Jianu este pentru All Mountain. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Iancu Jianu este din „Valahia”, puterea lui specială este „abilitatea de negociator”, iar terenul ideal de dat este „all mountain”.
Prețurile nu au fost anunțate, iar precomenzi se vor putea face în curând pentru sezonul 2019-2020.
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.
Salut! Mai stie cineva ceva despre aceasta initiativa?