Acum citesti
Băneasa Race anunță deschiderea înscrierilor

Din 2018, organizatorii concursului de alergare Băneasa Race vă invită să fiți parte dintr-un nou concept, care îmbină tradiția cu evoluția. Împreună cu concurenții, se lansează noua serie de evenimente Băneasa Race. Același profesionism, aceeași atenție la detalii, dar și o experiență superioară pentru toți cei care iau startul alături de organizatori.

Prima cursă din noul concept este Băneasa Race 2018 – Spring Edition, și are loc pe 15 aprilie. Înscrierile sunt deschise.

Anul acesta aduce un rebranding, identitatea devenind Băneasa Race. Noua umbrelă adaugă noi concepte și surprize puse în valoare de profesionismul cu care organizatorii abordează fiecare concurs și de atenția sporita la detalii.

Evenimentele vor continua tradiția și vor avea loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare au loc pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari de lângă București.

Sunteți invitați la: cros – pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton – cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesioniștilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =