Acum citesti
Aberația lunii: pistele de biciclete din Craiova – desființate!


Îți vine să crezi sau nu, reprezentanții primăriei Craiovei au considerat că recent trasatele piste de biciclete din parcul Romanescu nu mai au sens, prin urmare trebuie eradicate. Iar în momentul de față stau și mă gândesc că niciun motiv, oricare ar fi acela, nu-i poate scuti de la căderea în umbra penibilului pe cei care au luat decizia desfințării pistelor.



Dar cum „penibil” a devenit un cuvânt de ordine des utilizat pentru acțiunile unor edili din România, nu ne rămâne decât să sperăm că la următoarele alegeri se vor prezenta alți candidați cu un minim de viziune și apropiere față de societățile civilizate, poate studii superioare și eventual plimbați prin afara României, astfel încât să poată pătrundă măcar puțin, această problemă de deplasare a bicicliștilor.


Mai multe detalii găsești pe infoinsider.ro.


via InfoInsider


Vezi Comentarii (2)
  • S-o fi maniet vreun edil pe un biciclist in parc si i-o facut-o. Ah da, si as vrea ca toti cei din primarie – inclusiv primarele care este – sa faca studii de specialitate. Facultatea de Primarie. Trece clasa, poate candida. E o chestie prea importanta ca sa fie lasata pe mana unor indivizi care nu stiu despre ce e vorba.

  • ei…ce e atat de greu de inteles…banii ”investiti” au fost justificati!
    cu siguranta la anu’, chiar inainte de alegeri vor mai ”investi’ inca odata in trasarea pisteleor de biciclete! eu zic ca au facut o miscare inteligenta …profitabila pentru buzunarul lor .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 5 =