Acum citesti
Winter Challenge Izvorani 2015 suplimentează locurile

Până vine vremea bună, ne mulțumim cu ce avem și un astfel de îndemn ar face apel spre resemnare, dacă nu am avea evenimente ca WinterTri Challenge a celor de la smartatletic. Programat pentru ultima zi a lunii februarie, întrecerea care se desfășoară în jurul Complexului Olimpic de la Izvorani este deja un reper al începutului de sezon pentru amatorii triatlonului și ai duatlonului și în același timp și un bun prilej de verificare a pregătirii sau a reîntâlnirii cu cei atinși de microbul în cauză.

izvorani

Anul acesta, înscrierile au fost deschise în ziua de 19 ianuarie, atât pentru probele de triatlon, cât și pentru cele de duatlon, dar cele peste 300 de locuri au fost ocupate la scurt timp. Prin urmare, organizatorii au anunțat că au reușit să închirieze baza sportivă pentru întreaga zi de 28 februarie, așa că startul se va putea da eșalonat. În consecință, și numărul participanților a putut fi mărit, astfel că s-a deschis un total de 135 de locuri în cadrul celor patru probe: triatlon individual, triatlon ștafetă, duatlon individual și duatlon ștafetă.

Startul noului val de înscrieri se va da mâine, 30 ianuarie, la ora 8:30, așa că doritorii care au rămas pe dinafară mai au acum o șansă să participe la WinterTri Challenge 2015.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + nine =