Acum citesti
Tur De Iași 2013

tur_de_asiClubul de Ciclism si Ecologie IașiBike, în parteneriat cu Clubul de Turism și Ecologie Turistor, organizează în data de 13 octombrie 2013 Tur de Iași, un concurs de mountain bike destinat amatorilor, care se va desfășura în pădurea Bârnova, de lângă Iași.

Acesta este cel de al treilea concurs organizat de CCE Iasi Bike in acest an, dupa „Roti pe gheata”  si „Pe roti verzi”, ultimul  fiind organizat de asemenea in parteneriat cu cei de la Turistor.

Asadar, toti iubitorii de competitii sunt asteptati la bariera Bogonos din padurea Barnova pentru a participa la cea de a VI-a editie concursului Tur de Iasi. Cele doua categorii, Elite(masculin/feminin) si Hobby(masculin/feminin) vor oferi posibilitatea de a participa nu doar biciclistilor care se antreneaza zi de zi ci si celor mai putin antrenati. Concurentii inscrisi la Elite vor trebui sa parcurga doua bucle dintr-un traseu de cca 25 km (total 49 km), in timp ce cei de la Hobby vor avea de parcurs un traseu de 22 km.

Inscrierile se fac doar online si se incheie pe data de 8 octombrie, cu specificarea ca numai cei inscrisi pina pe 3 octombrie vor primi tricou personalizat. Cronometrarea se va face electronic. Concursul este energizat de SQUEEZY, iar la finalul intrecerii BikeMania va oferi vouchere de achizitie in valoare totala de 7.000 lei. Mai multe detalii pe site-ul concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + two =