Acum citesti
Topoloveni Summer Tour îmbogățește calendarul Riders Club

Calendarul Riders Club devine mai cuprinzător cu un concurs – Topoloveni Summer Tour, care va avea loc în data de 28 iunie în localitatea omonimă din județul Argeș. Vor exista două trasee, unul scurt (18km) și unul lung (40km), iar detalii mai multe puteți găsi în cele de mai jos și pe site-ul oficial.

topo

Daca v-ati pus in minte acest obiectiv pentru sezonul ce urmeaza, atunci veti alege sa va incepeti vara de biciclit intr-un mod cu totul special… nu la mare, nici la munte, ci la Topoloveni! Am descoperit pentru voi o zona cu mult potential, necercetata pana acum de rotile ciclistilor infometati de adrenalina. Aici, la Topoloveni, veti trai aventura pe care o doreati de mult, o aventura presarata cu poteci virgine si natura pura, cu urcari dificile si coborari tehnice care va testeaza ceva mai serios spiritul de mountain biker. Orasul este pandit la tot pasul de dealuri ce se intind pe toata suprafata de vest a judetului Arges, o zona cunoscuta bine de mountain bikeri, cu mult potential si natura in adevaratul sens al cuvantului.

Traseul va strabate 18 km, respectiv 40 km de dealuri cu paduri dese ce vor tine departe caldura lunii iunie, dar presarate si de campuri cu drumuri forestiere late, ce va provoaca sa va demonstrati abilitatile de sprinter. Se recomanda a fi un traseu ce face fata cu brio pretentiilor riderilor experimentati dar care reuseste, de asemenea, sa introduca cu minutiozitate pe oricine in tainele acestui sport minunat. Aventura verii va asteapta fara niciun dubiu la Topoloveni!

Site oficial

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 14 =