Acum citesti
Maratonul mtb Haiduci şi Domniţe a fost reprogramat

Duminică 8 noiembrie la Moara Vlăsiei, Riders Club a reprogramat ultimul maraton din calendarul lor. Haiduci şi Domniţe se va desfăşura pe două trasee în pădurile Surlari și Căldărușani la 30 de kilometri de București. Traseul Scurt de 17 kilometri, cu diferență de nivel de +/- 20 metri se adresează concurenţilor cu vârste între 6 și 13 ani cât și celor mai mari aflați la începutul curselor de ciclism off-road şi traseul Standard de 32 kilometri, cu diferență de nivel +/- 20 metri destinat cicliştilor mai avansaţi.

Haiduci si Domnite_1

Pentru acest final de sezon de ciclism au fost pregătite mai multe surprize și premii consistente. Astfel concurenţii ce vor cuceri podiumul se vor putea bucura de premii în numerar ce vor varia între 150 și 600 de lei, diferite produse oferite de sponsorii evenimentului Haiduci și Domnițe, tricouri de ciclism co-branding Riders Club, dar și de medalii și diplome de concurs. Nu în ultimul rând, toți cicliştii înscriși la competiție pot participa la tombola organizată la finalul evenimentului unde pot câștiga alte produse și oferte de servicii din partea sponsorilor și partenerilor evenimentului, inclusiv o bicicleta GIANT Revel 29er, șase asigurări anuale de bicicletă oferite de Otto Broker și trei coșuri de fructe și legume Abbara.

Ultima zi de înscriere în concurs va fi joi, 5 noiembrie şi se poate face doar pe site-ul oficial.

Riders Club_Haiduci & Domnite_4

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul CIUC Natur Radler, partenerul oficial al Riders Club, al Ambulanței de Biciclete, în calitate de partener tehnic și al sponsorilor oficiali WIM BOSMAN, GATORADE, Skil, Spearhead Systems, Abbara, SCORSEZE Ambulanță, Otto Broker și BCR, dar și al sponsorilor Barilla, Elixil.ro, Nescafe 3in1, INES IPTV și INES GROUP.

Haiduci si Domnite_2

Parteneri media: Kiss FM, eJobs, FreeRider.ro, Registrul de Biciclete, INGA MEDIA, Plafar și Libertatea – Sportnews.ro, Biciclistul.ro, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, Sportivity, Adrenallina.ro, Edu-News.ro și PSnews.ro, Liberinmiscare.ro, 6pack.ro și 188bpm.com.

Haiduci si Domnite_start

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =