Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă…
În doar două săptămâni, pe 25 octombrie, va avea loc penultimul concurs ciclism mtb al sezonului organizat de Riders Club. Este vorba de Maratonul Dunării un eveniment care pune la dispoziţia concurenţilor nu mai puţin de 37 de opţiuni de curse pe cele două trasee de concurs. Redăm mai jos comunicatul de presă oficial.
Maratonul Dunarii, organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom, cu ajutorul echipei MPG, este o surpriza oferita riderilor, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive. Astfel, pe 25 octombrie, amatorii si profesionistii pasionatii de ciclism se vor putea relaxa in natura, in sudul judetului Giurgiu si vor putea admira intr-o singura tura de toate frumusetile naturale ce pot fi intalnite in zona de campie.
Maratonul Dunarii va avea doua trasee adaptate indemanarii oricarui rider, la care se va tine cont de nivelul de abilitati, varsta si sex dupa cum urmeaza: Scurt, de 15 km, si Standard, de 45 km.
Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 6-9 si 10-13 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement.
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin – 14-19 ani si peste 20 ani, respectiv la feminin +14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea, iar pana pe 18 octombrie veti putea beneficia de un pret redus pe pagina evenimentului prin click aici. Sezonul de ciclism Riders Club se va incheia cu Haiduci si Domnite, o competitie ce va fi reprogramata pentru luna noiembrie, iar apoi vom avea ce povesti la gura sobei si la ce visa pentru anul viitor.
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.