Acum citesti
Se apropie Salzkammergut Trophy – editia 2018

Încă o dată, în al doilea weekend al lunii Iulie, peste 5000 de rideri din peste 40 de țări se vor îndrepta către Bad Goisern, pentru Salzkammergut Trophy, cel mai mare eveniment de mountainbike din Austria.

Cu 7 trasee cu distanțe variind de la 22 km la 210 km, evenimentul din 13-15 Iulie cu siguranță are ceva potrivit pentru tine și bicicleta ta, fie că e un mountainbike hardtail, un all mountain, un gravel bike, un monociclu sau o bicicletă electrică.

Cel mai prestigios dintre trasee, traseul A, este considerat cel mai greu traseu de maraton din Europa. Cu o distanță de 210 km și o impresionantă diferență de nivel de 7119 metri, traseul îi va selecta pe cei mai duri dintre rideri pentru a purta faimosul tricou negru, de finisher al acestei curse. Și celelalte distanțe de 22, 37, 53, 74 și 119 km sunt considerate la fel de frumoase și spectaculoase, cu trasee ce au fost adaptate de la an la an pentru a fi pe placul oricărui concurent.

•• Salzkammergut Mountainbike Trophy 2017, Bad Goisern, Oberösterreich, Österreich on 16.07.2017, www.trophy.at •• Photo: M. Bihounek/martinbihounek.com

În afară de maratonul de de sâmbătă, zilele vor fi pline de evenimente. Concursul de downhill pe monociclu, concursul de copii SCOTT Junior-Trophy și Pump the Trophy, care se va desfășura pe pump-track, sunt numai câteva dintre activitățile anexe care se desfășoară în zonă în weekendul cu pricina.

După succesul de anul trecut, se va organiza din nou “Gravel-Marathon”. Cu un traseu puțin scurtat față de cel din prima ediție, amatorii de biciclete de ciclocros sau gravel vor avea de parcurs un traseu de 63 km cu 2076 metri diferență de nivel.

Va exista de asemenea o cursă dedicată eBike-urilor unde concurenților le vor fi testate capacități precum îndemânarea pe bicicletă, orientarea, anduranța, dar și “smart battery management”.

Pentru cei care nu sunt încă convinși de bicicletele electrice, 100 de eBike-uri vor fi disponibile pentru testat atât individual cât și parte din tururi ghidate.

Pe lângă toate acestea, pe tot parcursul evenimentului vor fi expoziții, show-uri de dirtbike, pre și after-race party-uri.

Va fi un weekend plin de evenimente, dar și o oportunitate de a-ți testa limitele la unul dintre cele mai mari evenimente de mountainbike din Europa! Înscrie-te aici!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + eleven =