Acum citesti
Runfest 2014, crosul toamnei din Pădurea Băneasa

Ești gata de alergare? S-au dat startul înscrierilor la Runfest 2014, așadar începe antrenamentul pentru a fi în formă la cea de-a doua ediție a evenimentului, care va avea loc pe 20 septembrie, în Pădurea Băneasa. MPG lansează invitația de a  participa la cros în natură și oferă mai multe variante de traseu, adaptate oricărui nivel de pregătire. Se poate concura împreună cu cei dragi, familia și prietenii, la cea mai energizantă manifestare sportivă a toamnei.

mpg

După ce anul trecut, la startul acestei competiții s-au aliniat peste 600 de alergători din Bucuresti dar si din alte orase din tara, a doua editie a Runfest va oferi participantilor un nou prilej de a profita de beneficiile crosului in padure. „Dorim sa atragem in mijocul naturii cat mai multi alergatori si, mai ales, sa incurajam familiile sa evadeze pentru cateva ore din spatiul urban si sa se bucure de frumusetea si racoarea padurii. La RUNFEST nu exista decat limita minima de varsta, respectiv 8 ani, asadar oricine este invitat sa se inscrie si sa vina la start, indiferent de nivelul de pregatire, incepator sau alergator cu experienta. Ramanem consecventi in a oferi oamenilor, indiferent de abilitatile sportive si gradul de pregatire, prilej de bucurie, facand sport, impreuna, pe trasee adaptate pentru fiecare”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Noutatile celei de a doua editii a Runfest constau in mai multi kilometri pentru toate categoriile de concurs si mai multe curse pentru ca toti participantii sa se bucure de un timp mai lung de alergare si pentru a avea posibilitatea de a-si testa forma fizica. Astfel, pe 20 septembrie vor avea loc 8 curse de alergare in aer liber, pe trasee ce combina zone de padure cu cele de asfalt. Pentru copii si juniori, traseele vor fi special concepute si vor avea 2 kilometri si, respectiv, 5 kilometri. Cei care au inclus alergarea de anduranta in antrenamentul saptamanal si vor sa parcurga mai multi kilometri in padure, pot opta direct pentru categoria Individual Open. Aici se pot inscrie persoanele care au implinit minim 18 ani, iar concurentii au de ales intre trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km.

Pasiunea pentru miscare e impartasita si in echipa, iar pentru Stafeta am pregatit doua variante de concurs pe un singur traseu: 2 x 5 km sau 3 x 5 km. Parintii care vor sa isi incurajeze copiii sa faca sport se pot inscrie impreuna cu unul dintre acestia la categoria Familie, unde vor avea de parcurs cate 5 kilometri fiecare. Inscrierile la cea de a doua editie a Runfest sunt deschise si se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro. Pentru mai multe detalii despre eveniment, categorii de concurs, regulament, taxa de inscriere, kit de participare, program, concursuri si premii puse la dispozitie de organizator si de sponsori, te invitam sa vizitezi http://www.runfest.ro/, dar si pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 15-21 septembrie, Runfest isi doreste sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa participe la alergare in natura, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 4 =