Acum citesti
România va fi prezentă cu 10 sportivi la Campionatele Mondiale de Şosea din Spania

Principalul eveniment al toamnei în ciclism sunt Campionatele Mondiale, ajunse la a 81-a ediție, iar anul acesta întrecerile se desfășoară la Ponferrada, Spania, în perioada 21-28 septembrie. Cei mai buni ciclişti ai lumii îşi vor măsura acolo forţele, însă la fel de mult ar trebui să ne atragă atenţia faptul că România se va prezenta pe tărâmul iberic cu o delegație compusă din 10 sportivi.

rom

La categoria Elite masculin, România va fi reprezentată de trei sportivi: Andrei Nechita (MG Kvis – Wilier) și moldovenii naturalizați Serghei Țvetcov (Jelly Belly p/b Maxxis) și Oleg Berdos (Tușnad Cycling Team). Primii doi vor concura în probele de contratimp individual și fond, în timp ce Oleg Berdos va lua startul doar în cursa de fond.

La categoria U23, echipa naționala se va baza pe trei sportivi: Eduard Grosu (Vini Fantini-Nippo), Andrei Voicu (Team Palazzago) și Szabolcs Sebestyen (Tușnad Cycling Team). Dacă toți trei vor avea ca principal obiectiv cursa de fond, ciucanul va concura și în proba de contratimp individual. Continuarea articolului poate fi citită pe Velo Cafe.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − one =