Acum citesti
Porție dublă de ciclism la Zalău: Cupa Alien Cycling

Niciun pasionat de pedalat nu se lasă descurajat de venirea toamnei, cu atât mai mult cu cât vremea deocamdată frumoasă și stabilă oferă contextul ideal pentru orice plimbări, ture și competiții. La Zalău, Alien Cycling continuă cu competițiile sale, organizând o nouă ediție a Cupei Alien Cycling. Dacă în anii trecuți întrecerea se rezuma la un contratimp individual, de această dată și viteziștii au ocazia să arate ce pot, în cadrul competiției de sprint.

alien

Programată pentru week-end-ul 13-14 septembrie, Cupa Alien Cycling propune pentru prima zi întrecerea de sprint, denumită Sprint Challenge, care se va desfășura în centrul orașului. Concursul va fi de tip eliminator, cu manșe de câte 4 concurenți, primii 2 calificându-se în manșa următoare. A doua zi are loc contratimpul, al cărui traseu este de tipul dus-întors, totalizând o lungime de 16,4 kilometri, fără vreo cățărare pe parcurs.

Înscrierile se pot face pe site-ul Alien Cycling, dar și la fața locului în ziua concursului, iar pentru mai multe detalii, puteți consulta același site oficial al Clubului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − four =