Acum citesti
Pe 29 şi 30 august va avea loc Maratonul Olteniei

10600538_501126376691255_6601203515829728947_nMaratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ România cu sprijinul Adrem Invest, este un concurs de MTB şi trail-running cu o organizare deosebită şi trasee foarte provocatoare cu startul din Râmnicu Vâlcea.

După ce am participat anul trecut la probele lungi la ambele discipline pot să vă recomand acest eveniment ca unul surprinzător de reuşit. Traseele sunt mai dificile şi mai tehnice decât par la prima vedere, cu urcări şi coborâri frumoase şi mult single-trail, gata să încânte orice iubitor de MTB şi alergare montană. Pot spune cu mâna pe suflet că anul trecut m-am simţit minunat şi am promis să revin cu siguranţă la ediţiile următoare de câte ori voi putea.

Peste 200 de concurenţi s-au înscris deja la această ediţie a concursului!

10628311_501428686661024_8095432216239507601_nIată ce ne spun organizatorii despre acest concurs:

poster MO 50x70 final-01

Alergăm și pedalăm pentru prematurii din Râmnicu Vâlcea. Tu vei fi acolo?

Maratonul Olteniei, cel mai important maraton de mountain biking și alergare din Oltenia, revine pe 29 și 30 august la Râmnicu Valcea. 140 de iubitori de mișcare în aer liber și-au dat deja întâlnire în Parcul Zavoi, hotărâți să doneze kilometri pentru copiii născuți prematur din județul Vâlcea.

 „Mărturisesc că sunt nerăbdător să luăm startul pentru a treia oară la Maratonul Olteniei. Mă pregătesc de câteva luni pentru cursa de MTB, însă am la fel de multe emoții ca și anul trecut. Sunt încrezator că anul acesta la start vom fi chiar mai mulți iubitori de mișcare și energie pentru bine!” – Martin Zmelik, Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România.

Aflat la cea de-a treia ediție, Maratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ România cu sprijinul Adrem Invest, este dedicat atât pasionaților de MTB, cât și de Trail Running, și o ocazie de distracție de calitate pentru întreaga familie.

Pe 29 august ne punem la încercare energia prin urcări susținute și coborâri entuziasmante atât în zone de pădure cât și de pășune, în regiunea deluroasă din vecinătatea orașului Râmnicu Vâlcea. Pe două variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km și lung de 51 km, competiția este adresată mai ales cicliștilor amatori. Iubitorii de ciclism, de toate vârstele, care nu își propun să concureze, sunt încurajați să participe la plimbarea populară cu bicicleta care va avea loc în aceeași zi.

A doua zi, pe 30 august dăm o tură de Trail Running pe unul dintre cele două trasee puse la dispoziție: unul de semimaraton 21,1 km și un cros de 10 km. Așteptăm la start atleți amatori din toată țara care să se bucure de frumoasele împrejurimi ale orașului Râmnicu Vâlcea.

Până acum, peste 140 de bicicliști și alergători din toată țara au acceptat provocarea CEZ România.

Cu cât mai mulți cu atât mai bine pentru copiii născuți prematur!

Toate fondurile colectate din înscrieri vor fi completate de CEZ România cu o sumă importantă care va fi donată secției de neonatologie a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea pentru dotarea cu echipamente și materiale atât de necesare îngrijirii prematurilor. Cu cât ne adunăm mai mulți la start, cu atât donația va fi mai importantă!

Distracția la loc de cinste!

Timp de două zile, instalăm cea mai puternică sursă de energie pozitivă în Râmnicu Vâlcea! Parcul Zăvoi îi așteaptă la fel de primitor și pe aceia care nu concurează, dar susțin alături de noi cauza prematurilor sau, pur si simplu, sportul și pe concurenții preferați. Concursuri, jocuri în aer liber și multe alte surprize vă vor ține în priza în ultimul weekend de august. Sâmbată, vă așteaptă un concert live incendiar pe Stadionul Municipal Sintetic: Elena Gheorghe și bandul său vor face Râmnicu Vâlcea sa vibreze în același ritm.

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România, aflat la cea de-a treia ediție. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Ciga Energy – în calitate de parteneri Gold și Fine Consulting, LeasePlan și Reinvest – în calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevărul, Kiss FM, CSR Media și Realitatea.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport și Padina Fest cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.

Înscrieri și informații despre eveniment pe:

http://www.maratonulolteniei.ro/

Informații și răspunsuri la întrebări pe:

https://www.facebook.com/energiepentrubine și www.energiepentrubine.ro

Vezi Comentarii (3)
  • Dupa o cazatura spectaculoasa in care am luat o lovitura zdravana la cap (noroc cu casca, altfel nu mai scriam acum) si o pana, am reusit performanta de a ma clasa pe ultimul loc la categoria mea, traseul lung. Traseul dpdv solicitare fizica, dar si tehnica pe alocuri, mi s-a parut destul de dificil.

    • Speram ca evenimentul neplacut nu a stricat o zi frumoasă şi v-ați bucurat de traseu. Noi am scris în articol că traseul este mult mai dificil şi mai tehnic decât pare la prima vedere. Până la urmă totul e bine dacă se termină cu bine 🙂 Iar căzărurile şi penele sunt o parte a farmecului sportului acesta 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 4 =