Acum citesti
On The Rocks 2012

On The Rocks 2012

Pe 25 august se va reuni în acelaşi loc minunat de la Bunloc, lângă Braşov, spectacolul şi voia bună, competiţia de cel mai înalt nivel şi sportivitatea şi, vor fi prezenți cei mai buni rideri cu cel mai fierbinte public. PlayBike – On The Rocks este Campionat Naţional al federaţiei de profil pentru al treilea an consecutiv şi apare în calendarul oficial internaţional al UCI într-o companie selectă, alături de cele mai bune evenimente gravitaţionale din lume.

Desfăşurările conexe ale PlayBike – On The Rocks, devenite deja evenimente de-sine-stătătoare şi cu un public propriu, rămân aceleaşi: Dirtjumping Nightsession si un mega afterparty într-un amplasament electrizant din inima oraşului. Alte avantaje pentru rideri şi public: zonă de bikewash special amenajată, areal de standuri pentru expozanţi şi echipe, facilităţi de cazare pentru riderii înscrişi şi o serie de alte surprize.

Premiile sunt generoase, la fel ca în ceilalţi ani: 8000 de euro care vor atrage rideri din toată Europa şi deja obişnuita elită locală. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + eleven =