Acum citesti
Număr record de echipe înscrise la Bike Marathon 4Mountains

10464007_10204043342423183_2001295231940341601_nBike Marathon 4Mountains, cel mai mare concurs de MTB pe etape din România, va avea startul peste o săptămână. Concurenții vor avea de parcurs patru trasee alpine prin munții Iezer-Păpușa, Leaota, Piatra Craiului și Bucegi, în echipe de doi. Startul va fi joi, 2 iunie, din Câmpulung, finalul fiind duminică, 5 iunie, în complexul Cheile Grădiștei – Fundata.

Anul acesta, până în acest moment, s-au înscris un număr record de 61 de echipe! Dintre acestea, 37 sunt la categoria masculin, 9 la categoria mixt, 2 la feminin și 13 la master (vârsta adunată a participanților să fie peste 80 de ani).

Pentru cursa individuală de o zi, ce va avea loc sâmbătă, 4 iunie, cu startul și finish-ul la Cheile Grădiștei – Fundata, s-au înscris 29 de participanți.

Un lucru remarcabil este și numărul mare al echipelor cu concurenți de valoare, lupta pentru podium fiind mai dură ca niciodată, atât pentru clasamentele zilnice cât și pentru cel general. În cadrul concursului, pe lângă clasamentul general din final, se oferă premii atractive zilinice și celor aflați pe podiumul etapei respective, la fiecare categorie.

Înscrierile sunt încă deschise pe pagina competiției. Taxa de participare este de 25 de euro pentru o zi, respectiv 200 de euro pentru o echipă și patru zile de concurs, cu o reducere de 10% pentru deținătorii titlului Carpathian Man (finisheri la ediții consecutive ale concursurilor Postăvaru Night – proba de schi, Bike 4Mountains – proba pe echipe, Ultra Trail Făgăraș – proba pe echipe și Maratonul Piatra Craiului).Taxa la echipe include printre altele 2 cadouri personalizate, 2 tricouri de finisher, 2×4 pasta party, 2×8 geluri și batoane energizante, alte produse de la sponsori.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =