Acum citesti
Nebunia ia proporții: Enduro Mediterraneo 2014

Se vede treaba că tot vom auzi de enduro o bună bucată de-acum încolo, măcar dacă adunăm la un loc toate evenimentele anunțate pentru 2014. Unul relativ proxim regiunii noastre este Enduro Mediterraneo 2014, care se dezlănțuie în 13 aprilie, în Xhanti, Grecia. Și etapele următoare se vor consuma tot pe teritoriul Eladei, însă hai să vedem ce „se servește” săptămâna viitoare.

enduro

În primul rând avem una bucată întrecere în regiunea Xanthi, loc tare îndrăgit de riderii eleni de enduro și downhill, care au amenajat de-a lungul anilor o rețea meticuloasă de trasee. Și având în vedere relieful zonei, rezultatul nu cred că va dezamăgi.

Rolurile principale au fost deja ocupate de rideri din toată Europa, temerarii venind din Germania, Italia, Marea Britanie, Franța și Bulgaria, plus localnicii, bineînțeles. Englezul Gary Forest William, de la WTB UK Enduro Team, se află printre invitații de onoare, dar întreaga listă de start pare promițătoare.

Enduro Mediterraneo Race Series 2014 from GO experience on Vimeo.

Înscrierile rămân deschise la Enduro Mediterraneo 2014 și, chiar dacă evenimentul este unul pe etape, organizatorii oferă și posibilitatea înscrierii per etapă. Mai multe informații, înscrierile, dar și recomandările aferente acestei discipline și acestui concurs se află pe site-ul oficial.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =