Acum citesti
Mountain Bike Moinești

Asociația ACTIV Moinești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Moinești și Crucea Roșie Bacău, organizează în data de 8 iulie 2012, prima ediție a concursului anual de mountain biking din zona Moinești – Zemeș dedicat copiilor și tinerilor între 10 și 19 ani.

Startul va avea loc la ora 09:30 în fața primăriei din Moinești, concurenții urmând să străbată două variante de traseu în funcție de vârstă. Astfel, copiii între 10 și 13 ani vor avea de parcurs un traseu de 11 kilometri, în timp ce tinerii între 14 și 19 ani vor avea de parcurs un traseu mai lung cu 12 kilometri.

Premiile concursului sunt în valoare totală de peste 1500 de euro, primii 50 de înscriși urmând să primească kit-ul de înscriere și casca de protecție gratuit.

Marele premiu la categoria 14 – 19 ani este o bicicletă Focus Whistler în valoare de 400 de euro, în timp ce la categoria de vârstă 10 – 13 ani marele premiu este o bicicletă Raven în valoare de 300 de euro. Mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a asociației sau scriind la adresa de e-mail activ.moinesti @ yahoo.ro

Sursa: Moinesteanul.ro

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =