Acum citesti
Micul Biciclist ia o pauză, iar acțiunea Clujul Pedalează se mută în aer liber

Clujul Pedalează a organizat duminica trecută cea de-a III-a din acest an a proiectului  „Micul Biciclist și Siguranta Lui”, la acest concurs participând 64 de copii, alături de familiile lor. Și pentru că o distracție nu vine niciodată singură, copiii au avut parte și de face painting executat cu măiestrie de către cei de la Party Land Cluj.

micul-biciclist

Din seria de întreceri Micul Biciclist a mai rămas o etapă, care se va consuma în lun noiembrie. Cum vremea bună și-a făcut intrarea în scenă, Clujul Pedalează se mută în aer liber și propune următoarele evenimente:

  • Concurs de ciclism între liceele: Vor participa Liceul Avram Iancu, Liceul de Muzică “Sigismund Toduța”, Liceul Nicolae Bălcescu și Liceul Emil Isac. În cadrul programului “Săptămâna altfel” va fi o serie de concursuri, în săptămâna 18-20 martie, când vor avea loc probele de calificare, după care din fiecare liceu se vor califica 24 de elevi (clasele 1-4), iar finala are loc în 12 aprilie.
  • “Caravana de biciclete” (22 martie) organizată în parteneriat cu Radio România Cluj, cu prilejul aniversării a 60 de ani a stației radio. Orice pasionat al mersului pe bicicletă este invitat, iar caravana va avea sprijinul Poliției Rutiere Cluj și al Poliției Locale Cluj.
  • Nu în ultimul rând, Maratonul Făgetului ajunge la ediția a III-a, în data de 27 aprilie. Principalele noutăți în cadrul evenimentului vor fi sprijinul aerian din partea Inspectoratului General al Aviației, parașutiștii de la Sky Dive Transylvania și bucătari de la Restaurantul Roata Cluj ce vor pregăti 800 de litri de gulyaș.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 6 =