Acum citesti
Maros Bike XCO Cup 2011

Au inceput inscrierile online pentru a doua editie a competitiei internationale “Maros Bike XCO Cup” care se va desfasura la Cluj-Napoca in 16 aprilie 2011 si care conteaza in clasamentul mondial si cel de calificare la Jocurile Olimpice in proba de Mountainbike.


Competitia este organizata de Clubul Sportiv Maros sub egida Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon, este inscrisa in Calendarul international UCI Class 2 si se adreseaza atat sportivilor profesionisti care au ca obiectiv o mai buna clasare la nivel mondial sau chiar Calificarea la Jocurile Olimpice din 2012 cat si sportivilor amatori si chiar copiilor.


Competitia se desfasoara in Padurea Faget din Cluj-Napoca pe un traseu in lungime de aproximativ 4,8 km cu 200 m diferenta de nivel pe tur, care include atat sectiuni tehnice in urcare si coborare cat si sectiuni de viteza, fiecare concurent parcurgand mai multe ture, in functie de categoria din care face parte.


Inscrierea in competitie se poate face online sau la fata locului in schimbul taxei de 60 Lei pentru categoria UCI Elite Men, 40 Lei pentru celelalte categorii si gratuita pentru Copii. Achitarea taxei se va face in momentul preluarii numerelor de concurs, la secretariatul competitiei. Concurentii vor beneficia de un traseu delimitat si asigurat, asistenta medicala de urgenta, arbitraj oficial si cronometrare cu cipuri de unica folosinta, afisarea rezultatelor in cateva minute dupa sosire si un mini-bufet gratuit la sosire.


Programul de inscrieri la fata locului, validarea inscrierilor online si antrenamentele oficiale vor incepe vineri 15 Aprilie 2011 la ora 16:00. In ziua de sambata 16 aprilie 2011, programul de inscrieri va fi limitat intre orele 8:00-9:00 pentru categoriile Hobby si intre orele 10:00-11:00 pentru categoriile Elite. Competitia pentru categoriile Hobby va incepe la ora 10:00 si va dura aproximativ o ora iar pentru categoriile Elite competitia va incepe la ora 12:00 si va dura maxim doua ore. Concursul pentru Copii va incepe dupa ora 14:00 iar premierea tuturor categoriilor va fi la ora 16:00.


Premiile oferite in acest an sunt mai mari decat la editia precedenta si mai mari decat cele impuse de regulamentul international, insumand 2200 euro la categoriile elite si aproximativ 800 euro in piese si accesorii de bicicleta pentru categoriile Hobby. Castigatorul competitiei va pleca acasa cu 500 euro si 30 puncte internationale.


Mai multe detalii gasiti pe www.cupa.marosbike.ro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − thirteen =