Acum citesti
Maratonul Transilvaniei se apropie

Aventura și sportul se mută în inima Transilvaniei odată cu prima ediție a Maratonului Transilvaniei. Pe 12 și 13 iulie 2014, iubitorii de trail running și mountain bike sunt așteptați la Sâmbata de Sus, județul Brasov, la evenimentul organizat de echipa In Transylvania și smartatletic.

maratonul_transilvaniei

Maratonul Transilvaniei cuprinde două probe, în tot atâtea zile: Trail Running și MTB, cu câte două trasee fiecare (lung și scurt).

Pentru proba de Trail Running participantii pot alege intre traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel).  Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, varful Slanina, Varfurile Galasescu Mare si Mic sunt cateva dintre atractiile turistice pe langa care alergatorii vor trece.

Intrecerea de MTB Cross-country se desfasoara pe un traseu de 22km cu 320m diferenta de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistisoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lunga presupune parcurgerea aceluiasi traseu de doua ori. Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe 3 aprilie 2014, online pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =