Acum citesti
Maratonul Gilău sună adunarea pentru mountain bikerii din România

Toamna se numără maratoanele, cel puțin pe plan național, și, chiar dacă deja au avut loc diferite întreceri care mai de care mai memorabile, loc pentru încă unul oricând mai este, la fel ca și interes din partea mușteriilor din branșă. Pregătiți-vă fizicul și îndemânarea, căci Maratonul Gilău vă aruncă, încă o dată, în luptă unii cu ceilalți, dar și cu supliciile naturale puse cu generozitate la dispoziție de munții din vecinătatea Cluj-Napocăi.

marat

Povestea nu s-a schimbat fundamental față de anul trecut, Maratonul Gilău, aflat acum la cea de-a doua ediție, având pe lângă traseele de 50 și 80 de kilometri și unul de 15 kilometri, denumit Fun, rezervat copiilor care au împlinit vârsta de 12 ani, persoanelor +18 ani feminin/masculin, cât și familiilor, totul în limita a 200 de locuri.

Traseul cel mai lung, cel de 80 de kilometri, va servi și în acest an ca traseul al Campionatului Național de XCM, unde sunt puse în joc titlurile naționale la această disciplină pentru diversele categorii. Atât sportivii licențiați, cât și cei fără licențe pot lua startul în cadrul categoriilor corespunzătoare. Informații suplimentare privind traseul, pachetele de înscriere și alte aspecte se pot găsi pe site-ul oficial al CS Clujul Pedalează.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 17 =