Acum citesti
Magiun sau bicicletă? Tu alegi la Topoloveni Bike Adventure

Topoloveni Bike Adventure este o competitie de mountainbike maraton aflata la a doua editie, ce se va desfasura in data de 26 aprilie 2015 cu sprijinul Primariei Orasului Topoloveni si al C.S. Top Arena Topoloveni. Acest proiect isi propune promovarea mersului pe bicicleta dar si a sportului in general. Dorim sa satisfacem dorinta de afirmare a oricarei persoane care vrea sa inceapa acest sport, dar si antrenamentul celor deja experimentati. Traseul este de dificultate usoara spre medie, cu o lungime de 35 km, astfel incat pot participa in cursa persoane avand orice tip de antrenament, de la amatori sau cei care sunt la prima lor competitie sportiva de acest gen, pana la profesionisti, copii cu varsta de minimum 14 ani, adulti sau persoane in varsta.

topo

Organizatorii recomanda insa un minimum de antrenament fizic, pentru ca participantul sa nu intampine probleme pe intreaga durata a evenimentului. De asemenea, apelam la un comportament fair play al concurentilor, fara agresiuni de orice tip (verbale/fizice etc). Concurentul trebuie sa cedeze trecerea altui ciclist aflat in cursa daca i se adreseaza semnale in acest sens, dar si sa ajute alti concurenti in cazul in care acestia sunt accidentati.

Competitia se desfasoara intr-un cadru perfect organizat, iar participantul se va afla in siguranta numai daca respecta intru totul regulamentul evenimentului. In zona de start finish va exista si un echipaj al ambulantei, pentru eventuale accidentari.

Orice persoana care ia startul competitiei “Topoloveni Bike Adventure” in data de 26 aprilie 2015 isi asuma participarea pe proprie raspundere prin declaratia pe care acesta o va semna si preda organizatorului in ziua concursului, la locul de start, intre orele 9:00 – 11:00.

Fiecare participant este obligat sa aiba amplasat pe bicicleta la vedere numarul de concurs, pe toata durata parcurgerii traseului, numar ce va fi furnizat de catre organizatori in ziua concursului inainte de start, intre orele prezente si in sectiunea „program” (9:00 – 11:00).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + ten =