Acum citesti
Măcin XC se pregătește de o nouă ediție

Asociaţia BikeWorks a lansat site-ul oficial al concursului de MTB, „Măcin XC 2014”, care se va desfăşura pe 7 iunie 2014, în Munţii Măcinului, cu startul in apropierea localităţii Greci (judeţul Tulcea). Organizatorii mizează şi la ediţia din acest an pe frumusetea acelorasi două trasee de concurs, unul de 35 de km pentru amatori şi unul de 45 de km pentru elite, în cea mai spectaculoasă zona a Munţilor Măcin. Traseul pentru amatori nu este foarte solicitant fizic, doar prima urcare fiind de dificultate medie, insa dupa ce parcurge creasta principală a muntilor coboara la fel de repede cum a urcat. Pe cealaltă parte, traseul Elite are mai multe urcări şi coborâri, considerabil mai dificile si spectaculose, pentru cei care au picioarele si tehnica necesara sa-l parcurga si pentru sportivii profesionisti.

mc

De precizat este şi faptul că nu vor exista inscrieri la fata locului, exista o reducere pentru cei ce se inscriu din timp, iar la inscriere concurentii vor avea de ales intre 4 pachete de concurs, care vor fi dezvaluite in curand, odata cu inceperea inscrierilor. Mai multe informaţii despre concurs le puteţi afla pe site-ul oficial al concursului la adresa, www.mxc.bikeworks.ro.

Competiţia „Măcin XC 2014” este organizată de Asociaţia BikeWorks alături de Parcul Naţional Munţii Măcinului, Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist, în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism, BikeWorks SportsEquipment, Studio Croma, Maus Bike, Top Media, Hangarul. Sponsorii de până acum sunt Curtea Regală, Angelo, Terra Hercinica, Arcada, Daily, lista fiind deschisă pentru cei interesaţi. Partener media este Freerider.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 8 =