Acum citesti
Fii iute precum fluviul la Maratonul Dunării 2014

La finalul sezonului de ciclism, Riders Club a pregătit pasionaților de ciclism o ultimă surpriză: Maratonul Dunării. Competiția, deschisă atât adulților, cât și copiilor, va avea loc pe 15 noiembrie, într-un cadru natural deosebit din județul Giurgiu care îmbină diferite forme geografice și oferă o priveliște frumoasă de-a lungul bătrânului fluviu.

maratonul

Maratonul Dunarii este organizat in cadrul sistemului Riders Club – Partener Oficial Ciuc Radler, de catre Razvan Juganaru și sponsorii principali ai competitiei sunt Telekom Romania si Dolce Sport TV, care incurajeaza activitatile sportive prin campania „Miscarea face bine”.

Maratonul Dunarii, ultimul eveniment din acest an inscris in calendarul Riders Club, este o competitie de tip mountain bike (MTB/XCM) accesibila oricui, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive intr-un cadru natural pictat in culorile toamnei tarzii. Concursul se va desfasura in partea de sud a judetului Giurgiu, in zona kilometrilor fluviali 456-462, iar startul se va da la ora 12:00 de langa stadionul din comuna Prundu. Traseul va poarta pe drumuri agricole si portiuni din padure si va duce spre liziera de la malul fluviului unde veti descoperi o combinatie interesanta de poteci si mici bucati de plaja, ce pot face deliciul oricarui ciclist. Apoi, traseul traverseaza terasele viticole de la marginea localitatilor Prundu si Greaca. Inainte de a ajunge la sosire este atacata o ultima portiune de aproape 500 de metri lungime, o panta cu inclinatia de 10% ce va testa rezistenta fizica a concurentilor chiar inainte de finish.

Maratonul Dunarii ofera tuturor posibilitatea de a participa la acest concurs, indiferent de nivelul de pregatire fizica. Astfel, pentru copii si incepatori este conceput traseul Scurt, de 17 km, care poate fi parcurs fara un efort deosebit. Pentru persoanele care au experienta si rezistenta fizica necesara pentru un asemenea maraton a fost creat traseul Standard, de 42 km. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Inscrierile au loc exclusiv online pe www.ridersclub.ro, iar ultima zi in care va mai puteti rezerva un loc la acest concurs si achita taxa de participare este joi, 13 noiembrie, ora 22:00.

Si la competitia Maratonul Dunarii, la fel ca la orice eveniment din seria Riders Club, toata lumea se va bucura de o experienta frumoasa in natura la un standard ridicat. Vor fi trei puncte de alimentare cu apa, bautura energizanta, fructe si glucoza, doua pe traseu si unul in zona Start/Finish. De asemenea, vor fi disponibile urmatoarele servicii: asistenta medicala la start si pe traseu; sistem de cronometrare profesionala cu cip de unica folosinta de la liderul mondial MyLaps; asistenta tehnica la start, oferita de un mecanic, iar pe traseu o trusa self service pentru rideri; fotografii ale evenimentului, la start si pe traseu; servicii de comunicatii de urgenta; arbitri si voluntari pe traseu; acces gratuit la vestiar si garderoba; acces la terasa evenimentului; zona de spalare pentru biciclete, in apropierea punctului de Start/Finish. Participantii le eveniment se vor putea bucura si de o zona de servire in regim de catering cu produse alimentare si bauturi calde, plus o zona de relaxare, pentru petrecerea timpului in afara competitiei, alaturi de familie, prieteni si colegi. In zona de start, Telekom Romania va amenaja un spatiu unde se pot face poze dupa cursa cu medalia de finisher.

Premiile oferite sunt atractive atat pentru castigatorii categoriilor valabile in concurs, cat si pentru cei ai tombolei organizate la finalul competitiei. Riderii care vor urca pe podium la cel mai bun nivel, respectiv nivelul 1, vor beneficia de premii in numerar cuprinse intre 100 si 700 de lei la masculin, pentru categoriile de peste 14 ani. La feminin, nivelul 1, peste 14 ani, vor fi acordate premii in bani intre 100 si 500 lei. In plus, vor fi disponibile si alte premii, respectiv: vouchere valorice BikeXpert, vouchere discount de la SUUNTO, suporturi de schiuri de la Vreauportbagaj.ro, produse Isostar, abonamente la DAIMON Club si sticle de vin oferite de Elixil.ro. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/maratonul-dunarii.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fourteen =