Acum citesti
DHS Corvin MTB Maraton 2011

Rezervă-ți câteva minute și citește toate informațiile despre DHS Corvin MTB Maraton! S-ar putea să rămâi surprins. De ce? Pentru că această competiție promite a străbate unele dintre cele mai frumoase trasee din țară. Iar dacă nu ești suficient de rapid încât să râvnești la primele trei locuri ale clasamentului, vei avea ocazia să mai tragi cu ochiul din când în când la peisajele Apusenilor.


Competiția va debuta și se va încheia în incinta Castelului Corvin al Huniazilor, care pentru informația ta, datează încă din 1409. Apoi vei avea ocazia să pedalezi pe fostul drum al mocăniței, realizat între anii 1859 și 1871, ce unea pe vremuri Govajdia de Zlaști. Mai departe, vei traversa în viteză tunelul abandonat de la Catanas, lung de circa 750 de metri! Nu în ultimul rând, traseul va străbate localitatea Ghelari, care datează încă din anii 213-125 Înainte de Hristos.


Prin urmare, o competiție al cărei traseu va străbate locuri de o încărcătură istorică semnificativă. În funcție de energia de care dispui, vei putea alege traseul de 30 de km, 55 km sau pe cel de 85 km (categoriile Hobby, Race, Elite).


Dar surprizele nu se rezumă doar la peisaje și la traseu. După competiție vei putea asista la afterparty-ul susținut de Astronaut Kru și Șuie Paparude. Taxa de înscriere este cu adevărat simolică, așa cum ne anunță chiar organizatorul. Iar asta deoarece nu va trebui să scoți din buzunar mai mult de 25 sau 35 de lei, în funcție de categorie.


Așadar, dacă ești în căutarea unei competiții cu peisaje spectaculoase, acompaniată de multe alte surprize, ești invitat pe 16 Iulie 2011 la DHS Corvin MTB Maraton 2011.


Informații complete despre traseu, cazare sau înscriere poți afla direct de pe site-ul dhscorvinmtb.ro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − eight =