Acum citesti
Cupa Națională de Downhill Mogoșa, 2-3.09.2016

afisO nouă ediţie a concursului de ciclism montan Mogoşa Downhill Challenge va avea loc în 2-3 Septembrie, la staţiunea Mogoşa, situată la 17 km de Baia Mare (Maramureş) pe DN 18.

După 2 ani de pauză, Clubul Sportiv Gravity Crew readuce Mogoşa în calendarul competiţional, ca etapa cu numărul 5 din Cupa Naţională de Downhill a României, organizată în colaborare cu Asociaţia Pentru Dezvoltarea Mountainbike-ului în România, sub egida Federaţiei Române de Ciclism. Evenimentul se întinde pe durata a două zile, respectiv vineri 02.09.2016 şi sâmbătă 03.09.2016.

Pentru a va înscrie în concurs trebuie să intraţi pe pagină următoare: http://mtbcup.ro/cupe-naţionale/mogoşa/ şi să completaţi formularul de înscriere (din partea de jos a paginii ). După care să va prezentaţi la RaceOfiice – ul concursului ( joi sau vineri) pentru completarea formularelor şi ridicarea numerelor de concurs. Rugăm toţi participanţii să se înscrie pe net pentru o mai bună organizare a listelor.

Va recomandăm să citiţi ghidul participantului la CND: http://mtbcup.ro/2016/05/27/ghidul-participantului-cnd/ şi regulamentul general: http://mtbcup.ro/2016/05/27/ghidul-participantului-cnd/.

Program:

JOI // 01.09.2016.

  • 09.00 – 18.00 Trackwalk şi înscrieri

VINERI // 02.09.2016.

  • 9.00 – 18.00 – Înscrieri
  • 09.00 – 16.00 – Antrenamente oficiale
  • 16.00 – Trackwalk

SÂMBĂTĂ // 03.09.2016.

  • 9.30 – 11.30 Antrenamente oficiale
  • 12.00 – Calificări
  • 14.00 – Finală
  • 17.00 – Festivitatea de premiere

After party:

Pentru că MDC e un eveniment important pentru oraşul nostru, trebuie să se încheie cu o petrecere pe cinste. Avem after party începând cu ora 22.00 la Casă Tineretului din Baia Mare situată pe stradă B-dul. Unirii nr. 13. 😀

Notă:

  1. În cazul în care condiţiile meteo nu vor fi favorabile sau apar alţi factori externi neprevăzuţi programul poate suferi modificări.
  1. În perioada 29 august – 1 septembrie traseul este închis, fiind deschis doar pentru trackwalk. Toţi participanţii sunt rugaţi să respecte aceste reguli, pentru o bună desfăşurare a evenimentului.

Despre traseu:

Startul se va da de pe Vârful Mogoşa iar sosirea se va face la baza pârtiei de ski Mogoşa, lângă lacul Bodi. Traseul nu a suferit modificări majore, are o lungime de 2 km şi o diferenţa de nivel de aprox. 500 de metri, pe care se găsesc numeroase obstacole naturale şi artificiale printre care, rockgarden-ul de sus, road gap-ul de la mijloc, secţiunile cu rădăcini şi zona de off camber din pădurea de jos.

ECHIPAMENT de protectie obligatoriu:

  • cască full face
  • genunchiere
  • dopuri de ghidon sau manșoane care acoperă extremitățile ghidonului
  • protecție de spate sau neck brace

ÎNSCRIERE:

Categoriile de participare sunt: Hardtail, Open, Juniori, Elite, Masters și Feminin.

Nota:

  • Categoria Hardtail există la nivel de eveniment, nu la nivel de cupă. Citeste regulamentul prentru mai multe detalii: http://mtbcup.ro/regulament/

Vârsta minimă de participare la concursul Mogoşa Downhill Challenge este de 14 ani.

Taxa de înscriere este de: 70 RON Taxa de înscriere nu include urcări cu telescaunul. Tarifele la telescaun sunt după cum urmează:

1 urcare = 8 RON

abonament 4 urcari = 25 RON

*Plata taxei se va efectua la biroul de înscriere situat în zona finish-ului.

**În același loc o să completați și formularul prin care se atestă că sunteți de acord să participați la acest concurs pe proprie răspundere.

***Minorii sunt OBLIGAȚI să prezinte la înscriere DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE completată de părinte și legalizată la notar. Prin aceasta părintele aprobă participarea copilului la concurs.

****Participanții la clasa Open vor face dovada asigurării de accident și a adeverintei de la medicul de familie prin email, după completarea formularului online, sau la race office, in ziua concursului.

*****Clasa Open este comună pentru ambele sexe și pentru participantii de toate vârstele și se adresează celor care nu sunt interesați de latura competitivă a evenimentului. Totodată participanții la această clasă deși sunt cronometrați NU vor fi punctați în cadrul Cupei Naționale de Downhill. Nu vor exista categorii diferite in functie de vârstă sau sex la această clasă.

******Dacă nu ai primit niciun email de confirmare, verifică și fișierul spam. Dacă emailul este acolo, machează-l ca fiind “NOT SPAM” pentru ca pe viitor să nu se repete povestea.

Recomandăm să citeşti şi Ghidul Participantului: http://mtbcup.ro/2016/05/27/ghidul-participantului-cnd/

Revenim în curând cu alte detalii şi cu înscrierea online la concurs.

Spor la pedalat !

Mogoşa Downhill Challenge este un eveniment realizat de Clubul Sportiv Gravity Crew cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor noştri, cărora le mulţumim pe această cale!

Sponsor principal: Magazinul MonBike http://monbike.ro/

Sponsori:

Aramis Feeling www.aramisfeeling.ro/ro/

Mag. BikeShopBM www.bikeshopbm.ro/

Mag. OnBike www.bike-ski.ro/shop/

Mag. Piese KTM www.piesektm.ro/

Pietraria Boros www.pietrariaboros.ro/

Drag Bicycles www.dragzone.ro/

Umbrela Art Crew facebook.com/uartcrew

Douanutri www.douanutri.ro

Bistritz Bike Shop facebook.com/BistritzBikeShop

Bratari Colexx www.facebook.com/Bratari-ColeXx-1672554526319632/?fref=ts

Parteneri:

Primaria Baia Sprie

Asociatia Pentru Dezvoltarea Mountainbike-ului in Romania

Federatia Romana de Ciclism

Kitsched Photography

Yoummock Hammocks facebook.com/yoummock

Baia Mare 2021 facebook.com/BaiaMare2021

PLUS[+]

Crucea rosie

Parteneri media:

FreeRider www.freerider.ro/

DigiSport www.digisport.ro/

DirtBike www.dirtbike.ro/

Kissfm www.kissfm.ro/

Iată câteva imagini de pe traseu:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =