Acum citesti
Crater Maraton debutează duminică, 18 mai

Duminica viitoare, cu începere de la ora 8, se va desfăşura prima ediţie a maratonului de ciclism Crater Maraton, în apropiere de stațiunea Băile Felix, startul urmând a se da din incinta Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai.

poster

Acestă competiţie este diferită faţă de celelalte maratoane de ciclism montan organizate până în prezent în zona Oradiei prin faptul că traseul evită total atăt drumurile asfaltate cât şi localităţile. Concursul a fost găndit în aşa fel încât să fie accesibil oricărui participant, indiferent de nivelul de pregătire, vârstă şi sex. Traseul străbate şi o pădure de conifere (cu molizi, pini şi jneapăn şi cu mirosul specific al pădurilor de conifere), trece prin pâraie, trece în viteză prin văi secate şi pe creste. În cadrul evenimentului se va organiza şi un concurs rezervat copiilor şi familiilor, pe un traseu special conceput celor mici.

Concurenţii înscrişi din timp vor primii drept cadou accesorii speciale necesar practicării ciclismul iar căştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii în bani, bonuri de cumpărături, produse, abonamente la centru de fitness si culturism, cupe şi medalii. De asemenea o să fie premiat şi cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina oficială a competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =