Acum citesti
Centurion-Vaude domină Andalucia Bike Race 2014

Cu o singură etapă rămasă până la final, numele câștigătorilor Andalucia Bike Race 2014 devine tot mai clar. Echipa germană Centurion-Vaude, alcătuită din Markus Kaufmann și Jochen Kass, nu doar că și-a trecut în cont ieri încă o victorie de etapă, ci și-a și consolidat prima poziție din clasamentul general.

andalucia

Obiectivul lor a fost încă de la începutul cursei victoria în clasamentul general, iar cei doi nemți se declară mulțumiți de prestația lor de până acum care i-a adus la o etapă distanță de aspirațiile lor, cu atât mai mult cât au reușit și alte victorii de etapă. Dar nu a fost o treabă ușoară, statisticile scoțând la iveală că ediția din acest an a cursei a fost cea mai strânsă de până acum, patru echipe fiind constant în lupta pentru primul loc, diferențe minore de timp despărțindu-le.

Opțiunea serioasă luată de către Centurion-Vaude pentru câștigarea cursei a fost alimentată și de o greșeală a principalilor contracandidați, Ergon-Topeak, cei doi membri ai ei rătăcindu-se în etapa de ieri, eroare care a fost penalizată cu timp suplimentar, lucru care i-a scos definitiv din cărți.

La feminin, cuplul Villar-Pacios nu reușește să-și găsească forma potrivită și se vede nevoit să piardă și mai mult teren în fața echipei alcătuite din Santanyes și Galicia, liderii clasamentului general.

În ciuda traseului dificil de până acum, din cei 716 participanți care au luat startul din Jaen, 660 se află încă în cursă, având de îndeplinit o formalitate lungă de 60 de kilometri pentru a se putea declara finisher-i ai Andalucia Bike Race 2014.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − seven =