Acum citesti
Carpathian Couriers 2014: Eduard Grosu se menține în cărți

Contratimpul de ieri din Carpathian Couriers Race i-a dat ocazia lui Eduard Grosu de a-și demonstra constanța și, în ciuda faptului că nu a încheiat pe podium etapa, el și-a păstrat poziția secundă din clasamentul general și și-a consolidat șefia din clasamentul de puncte, îmbrăcând în continuare tricoul roșu.

grosu_carpathian

Gregor Mühlberger (Tirol Cycling Team), în vârstă de 20 de ani, s-a impus în contratimpul de 30 de kilometri, fiind urmat de coechipierul și compatriotul său Patric Schultus, sosit la 24 de secunde în urma sa, în timp ce Koen Bouwman (Jo Piels) a completat podiumul zilei. Grosu a încheiat etapa pe locul 6, la 37 de secunde de câștigătorul austriac.

Prin prestația de ieri, Mühlberger l-a detronat pe Hoekstra de pe prima treaptă a clasamentului general, unde conduce cu un avans confortabil de 35 de secunde în fața lui Eduard Grosu, pe când pe român îl despart doar 5 secunde de Bouwman, ocupantul locului 3.

  1. MUHLBERGER Gregor (TIROL CYCLING TEAM)     06:33:46
  2. GROSU Eduard (VINI FANTINI:NIPPO:DE ROSA)  06:34:21       +35 secunde
  3. BOUWMAN Koen (CYCLINGTEAM JO PIELS)           06:34:26      +40 secunde

Ziua de ieri i-a adus lui Grosu și un număr important de puncte, care i-au permis consolidarea poziției din clasamentul tricoului roșu:

  1. GROSU Eduard VINI FANTINI:NIPPO:DE ROSA   52p
  2. MUHLBERGER Gregor TIROL CYCLING TEAM    38p
  3. HOEKSTRA Jochem CYCLINGTEAM JO PIELS     31p

Rezultatele complete ale cursei pot fi urmărite pe site-ul oficial.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − four =