Acum citesti
Călătorie Spre Centrul Pământului 2013

Paul Drăgan, organizatorul TransAlpin Bike Marathon, ne pregătește o premieră, și anume prima cursă de mountain bike desfășurată într-o salină, cea din Slănic Prahova, mai precis. De fapt, pot fi socotite mai multe premiere, cum ar fi prima cursă subterană de profil ori prima cursă într-un spațiu închis, lista putând continua. Dar nu aceasta este esența. Evenimentul se anunță unul pe cinste, în principiu experienței consistente a echipei organizatorice. Câteva coordonate ale sale arată astfel: o buclă de 3 kilometri va fi traseul, locuri sunt limitate, în număr de 200, și întrecerea se va desfășura în manșe. Pentru a putea lua startul concurenţii trebuie să achite taxa de participare în valoare de 50 lei sau 75 lei în funcţie de data la care s-a făcut plata. Detalii complete pe site-ul competiției.

Vezi Comentariu (1)
  • Salut
    Cred ca ar trebui asezate competiile in ordine cronologica; Calatorie spre cp” din 24.02.2013 este dupa „Prim Evadare” care este in 12.05.2013 pe site.
    E cam aiurea ca te dubusoleaza.
    Si altceva, in titul fiecarei competitii sau macar pe primul rand ar trebui sa includa si data concursului. Eu sunt de parere ca data sa fie chiar inainte de titlu.
    Mersi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + fifteen =