Acum citesti
1.500 de cicliști vor lua startul în aventura Riders Club, la Ziua B

Riders Club și partenerul său Ciuc Natur Radler se pregătesc să dea startul celui mai important eveniment de ciclism pentru amatori din propriul calendarul competițional 2014, invitând întreaga comunitate de rideri la Ziua B.Data de 12 aprilie se anunță a fi o zi a bucuriei de a merge cu bicicleta pe 3 trasee de poveste, în imediata vecinătate a Bucureștiului. Frumusețea celor 4 păduri și 5 lacuri, la doar 4 km de stația de metrou Pantelimon, ofera oricărui ciclist posibilitatea de a lua startul în marea competiție sau, pur și simplu, de a alege o cursă de agrement cu familia sau prietenii.

ziua_b

Înscrierile se mai pot face până miercuri, 9 aprilie ora 12:00, pe site-ul www.RidersClub.ro, iar participanții au posibilitatea de a alege traseul adaptat nivelului propriu de abilitate și experiență: o tură de 65 de km, un traseu de 32 km și un traseu mai scurt, de doar 20 km. Traseul scurt este accesibil atât cicliștilor dornici de relaxare, cât și copiilor între 6 și 14 ani, însotiți de părinți. Piesa de rezistență a evenimentului o constituie, cu siguranță, traseul Epic de 65 de km, cel mai lung traseu din zona București, care va propune riderilor experimentați o aventură de neuitat printr-o schimbare permanentă de peisaj.

„12 aprilie 2014 ne dorim sa fie o zi speciala pentru cei aproximativ 1.500 de rideri care si-au anuntat participarea la Ziua B. Acesta este primul eveniment din acest an oferit celor peste 6.000 de membri Riders Club. Rezultatele din sezonul 2013, an in care am lansat sistemul cu un calendar de 15 evenimente la nivel national, dar mai ales comunicarea cu comunitatea membrilor Riders Cub, ne-au intarit convingerea ca ciclismul, pe langa pasiune, este placerea de a face miscare in natura, de a te antrena si a intra in competitie, de a te relaxa intr-un mod cu totul special. Ne dorim ca toate acestea sa fie descoperite de cat mai multi oameni, in consonanta cu sloganul Riders Club din acest an – „fiecare traseu, o poveste”. Astfel, speram ca spectacolul naturii, traseele deosebite, momentele supriza si intreaga organizare a evenimentelor Riders Club, la cele mai inalte standarde, sa ofere o noua experienta si sa aduca buna-dispozitie tuturor participantilor.”, a declarat Catalin Mocuta, Presedinte MPG.

Valoarea totala a premiilor si beneficiilor oferite participantilor la ZIUA B depaseste echivalentul sumei de 20.000 euro. La finalul curselor, vor fi organizate 44 de podiumuri si toti riderii inscrisi in concurs vor participa la o super tombola cu premii deosebite. Rezultatele vor fi disponibile in cadrul Digital Info Center, pe 20 de tablete sau chiar pe propriul telefon mobil, prin intermediul unei retele Wi-Fi. Cele mai importante momente ale cursei vor fi imortalizate si transferate pe pagina de Facebook a fiecarui ciclist, prin intermediul aplicatiei Riders Club. Astfel, alaturi de sponsorii evenimentului, ne respectam promisiunea de a face din ZIUA B o zi speciala pentru fiecare.

 „Am gandit ZIUA B ca pe acea Zi in care fiecare rider sa simta Bucuria unei experiente unice, ce va ajunge in albumul cu amintiri si va fi rememorata cu placere si povestita prietenilor. In sambata din Weekendul Floriilor, indiferent ca e vorba de rideri, copii si insotitori, sau membrii echipei organizatorice, fiecare participant la ZIUA B va avea ocazia de a-si trai propria aventura in mirajul verdelui crud de Primavara. Cei care ne-au urmarit anunturile din ultimele doua luni sunt la curent cu o mare parte dintre pregatirile noastre. Bineinteles, am pastrat si multe surprize care-i vor astepta pe concurenti la start sau la finish, dupa caz”  explica Ovidiu Cocieru, Director de Evenimente MPG.

ZIUA B – o cursa pentru toti, la standarde inalte.

Participantii la ZIUA B vor beneficia de un eveniment organizat la standarde de exceptie:

  • 3 trasee, la alegere, in functie de nivelul propriu de abilitate si experienta: o tura de 65 de km, un traseu de 32 km si un traseu mai scurt, de doar 20 km, accesibil si copiilor;
  • Cel mai lung traseu din zona Bucuresti, de 65 de km, pentru ciclistii cei mai experimentati;
  • Premii si beneficii in echivalentul a peste 20.000 euro;
  • Cel mai performant sistem de cronometrare, MPG fiind Partener Oficial al MyLaps Timing Systems pentru Romania;
  • Comandament de interventie si comunicatii de urgenta;
  • Rezultate digitale prin Digital Info Center;
  • Start in valuri;
  • Activitati pentru copii;
  • Zona de distractie;
  • Masaj de relaxare dupa cursa;
  • Foto corner;
  • Spalare biciclete;
  • Catering;
  • Aproximativ 250 de persoane implicate in organizare (echipa MPG, voluntari, sponsori, fotografi).

ZIUA B este primul eveniment al Calendarului Riders Club 2014, ce va fi urmat de alte 15 evenimente, toate unite de acelasi sistem de clasamente. Astfel, in acest an, Riders Club mai are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Constanta, Caldarusani (jud. Ilfov), Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Paulesti (jud. Prahova), Bacau, Targu Mures (Jud. Mures), Bucuresti si, din nou, Cernica (jud. Ilfov). Calendarul Riders Club 2014 poate fi consultat pe www.RidersClub.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 1 =