Acum citesti
Trusă scule compactă Topeak Mini 20 Pro

Topeak este unul dintre producătorii din industrie care nu mai au nevoie de prezentări suplimentare. Sunt recunoscuți pentru calitatea sculelor, rucsacilor, pompelor sau ciclocomputerelor. Și în plus de asta, majoritatea produselor sunt dezvoltate împreună cu membri propriei echipe de mountainbike, care furnizează feedback direct în legătură cu hardware-ul utilizat chiar în competiții.

Acestea fiind spuse, am luat contact cu mini trusa de scule Topeak Mini 20 Pro. Un alt set de imbusuri ai putea spune, dar permite-mi să-ți spun despre ce este vorba.

Mini 2o Pro are 20 de scule care te pot scoate din orice încurcătură. Le voi enumera pe scurt: toate imbusurile de care ai avrea vreodată nevoie pentru bicicletă, inclusiv pe cele mai subțiri pentru reglajul frânelor V-Brake sau al manetelor frânelor hidraulice (pentru Reach Adjust), două tipuri de Torx (T10 și T25 – utile pentru discurile de frână spre exemplu), cheie de spițe pentru Shimano și Mavic în diverse dimensiuni, un levier metalic pentru scoaterea anvelopei de pe jantă, două șurubelnițe, presă de lanț și deschizător de bere. Toate acestea compactizate într-un corp solid de măsoară 7.6 x 4.2 x 1.8 cm și care cântărește doar 150 de grame (cântărit).

În plus, primești și o învelitoare realizată din neopren, pe care o poți atașa foarte facil curelei pantalonilor tăi.

Ai la dispoziție chiar și un imbus mare, pentru prinderea brațelor angrenajului. Presa de lanț este de asemenea un deliciu, fiind foarte ușor de utilizat și fiind de asemenea facil de demontat de pe trusă. Corpul lui Mini 20 Pro este realizat din aluminiu și respiră calitate. Același lucru pot spune și despre finisajele sculelor, lucrate cu o deosebită atenție pentru detalii.

Pentru tură, Topeak Mini 20 Pro este soluția ideală. Mi-a dat mult de gândit, deoarece după ce am luat contact cu aceasta, am început să văd lipsurile trusei mele Topeak Mini 9. Mini 20 Pro are suficiente funcții, încât să te scoată pe tine sau pe amicii tăi din orice problemă. Iar raportat la utilitate, costul de 125 de lei nu pare deloc mare.

Importator în România: DHS Bike Parts

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 17 =