Acum citesti
Crankbrothers Y16 (2015)

După umila mea părere, așa arată cea mai cool trusă pentru biciclete din lume. A fost lansată de curând de către cei de la Crankbrothers și este disponibilă în două versiuni: Y16 și Y12. Noi am primit modelul Y16, care așa cum poți deduce din denumire, are la dispoziție mai multe scule pentru reparații rapide sau reglaje ale bicicletei.

crankbrothers_y16_2015_4

Denumriea provine chiar din forma acesteia, care pare sosită din viitor și care inevitabil îmi amintește de Predator, filmul care mi-a marcat copilăria. În jurul inbusurilor cu 3 capete, dispuse în formă de Y, este construit și scheletul din plastic al întregului ansamblu. Ceea ce vezi la exterior sunt: un cap de utilizat cu cartușele de CO2, o presă de lanț și o cutiuță cu alte chei, spre exemplu șurubelnițe sau chei torx. Totodată, în cazul în care nu ai nevoie de toate acele capete suplimentare, poți utiliza spațiul pentru un set de petice de roți spre exemplu.

crankbrothers_y16_2015_2

Presa de lanț poate fi utilizată prin conectarea la unul dintre Y-uri, ce folosește ca suport. Cu celălalt Y, vei strânge sau vei desface presa după caz.

crankbrothers_y16_2015_1

Cu o formă compactă, aceasta cântărește 260 de grame, cu mențiunea că nu se numără printre cele mai ușoare truse pe care le-am avut vreodată la test, în schimb este cu siguranță cea mai completă. Costul nu este mic deloc, așa cum ne-au obișnuit cei de la Crankbrothers cu toate piesele pe care le produc, însă rămâne o sumă plătibilă pentru o trusă cu un design aparte.

crankbrothers_y16_2015_3

Cum Crankbrothers nu este importat în România, nu-ți rămâne decât să cauți produsul în magazinele online din afara țării.

Preț recomandat: 200 de lei (50 euro).
Importator în România: nu există

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =