Acum citesti
Casca Bike Force Storm (2015)

_MG_0612Casca este un element foarte important din echipamentul de protecţie, nefiind locul unde să se facă compromisuri. KeroBike oferă câteva modele de căşti sub brand-ul românesc Bike Force, cu aspect frumos, rezistente şi la un preţ decent. Storm este una dintre acestea, fiind în acelaşi timp şi modelul de top, la un preţ de 147 RON.

_MG_0603_MG_0604Forma căştii este modernă iar orificiile de aerisire sunt suficiente. Nervurile din structură îi dau un aspect foarte dinamic. Putem spune că de la distanţă pare un model mult mai scump decât este. Doar de aproape se văd mici detalii de fabricaţie care ne indică faptul că e vorba totuşi de un model mai ieftin. Casca este dotată cu un cozoroc demontabil şi cu o plasă de insecte, dotare rară chiar şi la unele căşti mult mai scumpe.

_MG_0606Sistemul de reglaj este simplu şi eficient, cu un buton rotativ situat la spate. Bureţii aflaţi pe interiorul părţilor de plastic ce vin în contact direct cu capul îşi fac treaba bine, astfel că nu există probleme de confort deosebite.

_MG_0605În concluze, Bike Force Storm este o cască ce are raportul calitate/preţ excelent şi putem să o recomandăm cu încredere celor ce au nevoie de o cască frumoasă, bună şi ieftină.

Plus: aspect modern, preţ decent

Minus: privită de aproape dezvăluie mici imperfecţiuni, dar care nu afectează rezistenţa

Preţ la data testului: 147 RON

Importator: www.kerobike.ro

Fotografii de Horia Niţu – www.horianiţu.ro

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + fifteen =