Acum citesti
Antifurt cu GPS pentru bicicletă de la BikeTrax

KeroBike este importatorul sistemului de antifurt cu GPS pentru bicicletă BikeTrax (produs de Powunity), așadar au montat rapid unul pe un Haibike și ni l-au trimis la test. La pachet. La pachet și cu un speedbox, despre care o să vă vorbesc într-un articol ulterior.

Sistemul este compatibil cu peste 100 de mărci de biciclete și majoritatea motoarelor și am amintit de motoare, deoarece acesta se leagă de acumulatorul bicicletei (dacă bicicleta rămâne fără acumulator, sistemul are un acumulator adițional de 1000 mAh – 14 ore dacă bicicleta se mișcă continuu sau 3 săptămâni în stand-by). Și foarte important de menționat, atunci când îl achiziționezi, trebuie s-o faci pentru motorul instalat pe bicicleta ta. Revenind la antifurt, acesta este de foarte mici dimensiuni, are un acumulator anexat care se încarcă evident din acumulatorul mare al e-bike-ului și funcționează cu o cartelă sim M2M pentru a trimite mesaje despre locul în care se află. Cartela funcționează în rețelele 2G – 4G, iar asta înseamnă că dacă cineva îți fură bicicleta și se duce în munți într-o zonă fără semnal nu o poți localiza precis. Însă poți vedea ruta pe unde a mers până a ajuns în acel loc. Valabil și pentru bicicletele furate și ascunse la etajul 3 al subsolului. Dacă totuși există semnal, ei bine bicicleta este localizată foarte precis. Uimitor de precis chiar. Cartela este funcțională în toată Europa și în total, în 146 de țări.

Desigur, BikeTrax nu este util doar pentru utilizatorul individual ci la fel de util și pentru cei cu flote de biciclete electrice pe care le închiriază către publicul larg. În felul acesta poți monitoriza în permanență unde se află bicicleta.

Fără aplicația pe care o vei descărca pe telefonul mobil, antifurtul nu are niciun sens. Căci nu te poate avertiza dacă bicicleta a fost mișcată/furată. Aplicația este compatibilă cu iOS sau Android și este foarte ușor de folosit. Poți bloca bicicleta (apare pe ecran un lacăt cu verde), iar apoi când aceasta își schimbă poziția, o alarmă pornește pe telefon. Asigură-te că aplicația îți poate trimite notificări! Tot din aplicație, poți vedea turele pe care le-ai dat sau altfel spus, pe unde s-a plimbat bicicleta.

Îl poți achiziționa de la kerobike.ro.
Preț: 950 de lei (cu TVA).

Mai multe despre cum funcționează, în filmul de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 13 =