Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă…
Luna trecută în mai, povesteam despre Lumma, luminile românești integrate în manșoanele bicicletei. Ne-au atras atenția, desigur pentru că este un proiect românesc, dar și pentru că produsul arată excelent fiind ușor de încadrat la categoria „premium”.
Aceste lumini integrate în manșoanele bicicletei sunt o idee excelentă pentru că nu vei mai fi pus în situația să te trezești că s-a făcut seară și nu ai la tine luminile de siguranță pentru bicicletă pentru a te întoarce acasă de la serviciu sau de la întâlnirea cu prietenii. Motivul este simplu, manșoanele de bicicletă sunt tot timpul instalate, iar cum luminile sunt integrate în acestea, nu vei mai avea cum să le uiți acasă.
Partea bună este însă că Lumma include lumini față-spate, albe și roșii. Iar partea și mai bună este că vei avea inclusiv două raze laser proiectate pe asfalt care vor desena un culoar virtual pentru tine și bicicleta ta. Așadar trei lumini integrate în fiecare manșon, trei elemente de siguranță în traficul urban, dar și „inter” urban.
Zilele acestea se desfășoară pe Indiegogo.com o campanie de strângerea de fonduri pentru fabricarea primei tranșe. Targetul echipei românesti este de 18.000 euro, dar partea bună este că deja 83% din bani au fost obținuți! Mai sunt însă doar 11 zile în care poți și tu să comanzi la preț promoțional manșoanele Lumma cu lumini integrate, investind în felul acesta într-un proiect românesc 100%.
Desigur, ieși mai ieftin cu o pereche de lumini obișnuite și cu rază laser chinezească, dar vei rămâne cu aceleași două probleme: vor fi momente când le uiți acasă și vor fi ușor furate de pe bicicletă dacă le uiți instalate. Manșoanele Lumma nu pot fi furate, sau cel putin nu ușor.
Prețul promoțional pentru o pereche Lumma este de doar 45$, iar pentru România livrarea este gratuită. Intră pe pagina Indiegogo și susține acest proiect românesc special.
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.