GreenBike – magazin de biciclete

1

Denumire: GreenBike

Adresă: www.greenbike.ro

Localizare: Str. Barbu Stefanescu Delavrancea, Nr .13, Ap. 1, Oradea
Telefon: +4 0740 614 037

Părerea ta despre acest magazin este importantă. Te rugăm să împarți experiența ta și cu ceilalți cititori, în formularul de mai jos:

★★★★★
5 5 1
In august 2016 am cumparat o bicicleta GT Grade 105 de la ei. Baietii mi-au facut o reducere consistentă si am primit prin curier bicicleta acasa la Timișoara. In 2 iunie 2017 am cumpărat un HT , bineînțeles tot de la ei. M-am dus eu la Oradea, am dus si GT-ul la o revizie generala si m-am intors cu doua biciclete, am luat un Cube LTD Race 29. Sint o echipa faina si ii recomand cu toata increderea. Mulțumesc lui Mircea si echipei sale.

★★★★★
5 5 1
Eu personal ma declar foarte multumit de serviciile oferite de GreenBike. Imi duc la ei toate bicicletele pentru revizie si fac o treaba exceptionala. Ce imi place la ei e faptul ca sunt corecti, nu iti schimba piese doar sa scoata bani de pe tine, cum fac alte magazine(nu dau nume). Pe langa asta, sunt baieti foarte faini. Au tot respectu meu si sper sa o tina tot asa !

★☆☆☆☆
1 5 1
Nu se emite factura sau bon fiscal . Dava te citeste ca esti habarnist vai si amar de buzunarul tau . Mircea e baiat fain pacat ca nu este prezent non-stop
GreenBike - magazin de biciclete
3.6 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 3.6 out of 5 based on 3 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

1 COMENTARIU

  1. In august 2016 am cumparat o bicicletă GT Grade 105 de la ei, eu fiind din Timișoara. Băieții au fost foarte expeditivi si s-au miscat repede, astfel ca am primit bicicleta prin curier acasa. Mi-a placut la ei ca am obtinut o reducere consistentă fapt ce m-a facut sa-i prefer in detrimentul altor magazine de aici din Timișoara. In iunie 2017(mai exact in 2) dupa citeva săptămâni de prospectat piata in cautarea unui HT , ghiciți de unde l-am achiziționat? De la GreenBike. Am plecat din Timișoara dimineața si pe la 10,30 eram la ei. Am dus la o revizie generală si GT Grade. Am cumparat un Cube LTD Race 29 , astfel ca am avut okazia sa-i cunosc personal pe băieți. Am venit cu o bicicleta si am plecat cu doua. Băieții au fost foarte amabili, bineînțeles am obtinut iar o reducere faina si la Cube. Pe patron il cheama Mircea si mai are vreo 3 baieti faini pe linga el. Ii recomand cu toata increderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × 3 =