Acum citesti
O nouă bicicletă atractivă de la Woom: SUPRA

Supra – o denumire care în decursul timpului a fost atribuită unor mașini supersport va descrie noua gamă de superbiciclete pentru copii, de la Woom. Vor exista trei variante ale acestei biciclete, care vin cu un design superior bicicletelor deja existente în gamă, fiind mult mai închegate, mai frumos desenate și parcă o idee mai agresive. Ceea ce vezi în fotografia de mai jos este prototipul, însă șansele ca forma finală să fie aceeași sunt mari.

Chiar dacă au fost comunicate prețurile de principiu, acestea pot suferi modificări, așadar așteaptă-te ca ele să pornească undeva de la 700 de euro sau să se învârtă în jurul acestei sume. Prețurile vor diferi în funcție de echipare, iar echiparea va diferi în funcție de dimensiunea roții. Astfel, 3 dimensiuni distincte de roată vor fi disponibile: de 20 de inch pentru Supra 4, 24 de inch pentru Supra 5 și 26 de inch pentru Supra 6. Totodată, biciclete vor cântări foarte puțin, similar oricărei biciclete Woom: modelul cu roți de 20 de inch pune pe cântar 7.8 kg, pe când cel cu roți de 26 de inch, doar 9.5 kg!

De menționat că toate furcile (fixe) vor fi construite din carbon și toate vor avea doar prindere pentru frâna pe disc de tip PostMount, modelul pentru roți de 26 de inch permițând instalarea unui disc de 160 mm (celelalte sunt limitate la 140mm). Cadrul va fi construit din aluminiu, iar prinderea roții se va face cu ax de 12x135mm. Dimensiunea ghidonului va varia în funcție de dimensiunea roții, cel mic fiind de 560mm, pe când cel mai lat, de 640 mm, rise-ul fiind similar pentru toate: 12 mm.

La capitolul transmisie, toate modelele vor fi dotate cu schimbător/manetă Sram X5 cu 9 pinioane, diferența fiind făcută la numărul de dinți ai pinionului mare: 32 pentru roata de 20, 34 pentru roata de 24 și 36 pentru roata de 26. Frânele provin de la Promax, iar anvelopele de la Schwalbe, modelul Rocket Ron, cu compound-ul Addix. Treabă serioasă pentru un buget rezonabil!

4 nuanțe de culori diferite (sub formă de sticker), cabluri trase prin exteriorul cadrului pentru o mentenanță facilă și posibilitatea de a monta o furcă cu amortizor mai sunt amintite de producător în încheierea comunicatului. Ce trebuie reținut în acest moment este că lansarea este pregătită pentru luna august 2019, așadar multe, toate sau poate nicio informație din cele de mai sus se pot schimba.

via Woom

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =