Acum citesti
MTB Skills and Boot Camp „Base Level”, la Câmpulung Muscel, la final de iulie!

MTB Skills and Boot Camp „Base Level” este o tabără MTB prietenoasă, dedicată începătoarelor și începătorilor și are loc la Câmpulung Muscel, pe 28-30 iulie.

Dacă te-ai apucat de curând de MTB și îți dorești să înveți acele lucruri care îți permit să rămâi în siguranță pe bicicletă și să te bucuri de experiență, acum ai ocazia. Poți petrece un weekend întreg în compania unor oameni cu pasiuni similare, ghidați de persoane cu mai mult de un deceniu de experiență pe bicicletă.

MTB Skills and Boot Camp „Base Level” îmbină turele prin peisajele pitorești din jurul municipiului Câmpulung Muscel cu ateliere special create pentru persoanele care sunt la început de drum pe două roți.

Astfel, vei învăța cum să te poziționezi pe bicicletă pentru un maximum de control, cum să iei primele viraje rapide și fluide, cum să frânezi în siguranță, cum să nu îți irosești energia pe urcări și cum să cobori fără a îți asuma riscuri inutile. Plus o grămadă de „tips and tips” testate, care îți vor face viața mai ușoară și mai distractivă pe bicicletă!

Dacă te gândești să faci ture serioase sau să te înscrii la primul tău la concurs de MTB, cele trei zile de tabără te vor pregăti în așa fel încât experiența să fie una plăcută.

Nu puțini dintre cursanții care au participat la MTB Skills and Boot Camp „Base Level” au continuat cu Level 1 sau chiar Level 2, iar acum participă în mod regulat la curse, descoperind un stil de viață distractiv și sănătos.

Ritmul taberei este unul relaxat, explicațiile sunt oferite cu răbdare și cu argumente, fără presiuni pe stilul „lasă frâna”, iar feedback-ul este personalizat. Tocmai de aceea, grupul de cursante/cursanți este unul restrâns, pentru ca fiecare să beneficieze de atenția cuvenită.

Totodată, din atmosfera de tabără nu lipsesce încălzirea matinală, stretching-ul de de după tură sau sesiunile ghidate de pump-track. Aceastea îți permit să înțelegi rapid dinamica ansamblului rider-bicicletă și să progresezi  în ceea ce privește controlul bicicletei.

Prețul taberei este de 1.090 de lei/persoană. Pachetul include:

– coaching mtb timp de trei zile, feedback consistent si personalizat;

– 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus;

– acces la toate facilitatile Casei Freerider.ro – pump track, bike-wash, Wi-Fi, parcare, spațiu depozitare biciclete securizat si, in caz ca apare o problema mecanica, la un atelier complet utilat cu scule;

– învioarare matinală, rutine de stretching si mobilizare articulară;

– pentru orice curiozitati ai avea legate de nutritie, iti sta la dispozitie nutriționist sportiv Roxana Sandu Radu;

– o sumedenie de fotografii si filmulete cu tine in actiune plus un video al taberei

Pentru înscrieri și detalii: [email protected], 0745-083.191

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 7 =