Acum citesti
ROLF PRIMA lansează roţi din carbon mai accesibile şi oferă jante de 27,5 mai late

Rolf Prima este conştientă de faptul că produsele sale nu sunt cele mai ieftine, dar nici cele mai scumpe. Totuşi compania a decis să-şi regândească produsul pentru a-l face mai accesibil bicicliştilor.

Noile roţi de şosea Rolf Ares ES fac acest lucru prin utilizarea unor butuci şi spiţe mai ieftine. Astfel, janta de top din carbon rămâne însă numărul de spiţe Sapim creşte. Rezultatul, o scădere a preţului cu 650$ pe set. Noua construcţie este disponibilă pe Ares6 (adâncime 60mm) şi Ares4 (42mm adâncime), ambele cu o lăţime exterioară de 27mm şi interioară de 17mm.

Rolf-Prima-Ares-ES-1

Roţile ES dispun de 16 spiţe faţă-spate sau 16-20 faţă-spate însă folosesc aceleaşi spiţe lamelare Sapim CX Speed. Roţile se “îngraşă” doar cu 70 grame, iar calitatea rulării este foarte similară ca cea a roţilor de top. Practic tot ce faci este să economiseşti nişte bani.

Rolf-Prima-Ares-ES-2

De asemenea a rămas şi posibilitatea de a-ţi aplica autocolante personalizate, roţile fiind fabricate manual în Eugene, SUA.

Rolf-Prima-Ares-ES-3

Cât priveşte mtb-ul, Rolf adaugă la colecţia sa de produse roţile Ralos CXC de 17,5 inch. Lăţimea jantelor este puţin mai mare decât varianta 29er a aceleaşi companii, având lăţimi de 29,5mm exterior şi 22,2 la interior.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =