Randonneurs România anunță calendarul pentru 2019

0

Evenimentele de anduranță din România au prins avânt, iar pentru 2019 vom avea nu mai puțin de 53 de curse. Traseele vor avea startul în 9 orașe din România: Arad, București, Buzău, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureș.

Randonneurs România este organizația națională care administrează și coordonează activitatea de organizare a brevetelor în ciclismul de anduranţă din România, sub regulile și licența Audax Club Parisien și Randonneurs Mondiaux.

Calendarul poate suferi modificări, așadar este recomandat să fie consultată și pagina oficială a organizatorului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCiclocros și gravel bike la Salzkammergut Trophy 2019
Articolul următorEurovelo 6 – din Germania până în România
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

16 + 19 =